Kpss

16 Ekim 2016 KPSS Önlisans Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

 16 Ekim 2016 KPSS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? 

16 Ekim 2016 KPSS Önlisans sınavı sona erdi. Sınavdan çıkan adaylar sınav sonuçlarının, soru ve cevaplarının ne zaman yayımlanacağını merak ediyor. 

SINAV SONUÇ TARİHİ ÖSYM TAKVİMİNDE YER ALMIYOR


Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) sınav takviminde daha önce sınav sonuçlarının yer aldığı fakat sınav tarihlerinde yapılan değişiklikten sonra sonuçların bulunduğu alanın boş kaldığı göze çarpıyor. ÖSYM tarafından sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair herhangi bir bilgi henüz adaylarla ve kamuoyu ile paylaşılmadı.

SINAV 22 EKİM 2016 OLARAK BELİRLENMİŞTİ

Sınav Tarihi daha önce 22 Ekim 2016 olarak belirlenmişti , fakat ÖSYM bir çok sınavla birlikte Önlisans sınavının da tarihinde değişikliğe gitti ve yaklaşık 1 hafta öne alarak 16 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşeceğini bildirdi.

SONUÇLAR CEP TELEFONUNUZA GELSİN


Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz cep telefonunuza bildirim alabilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Sınavla ilgili tüm duygu ve düşüncelerinizi sayfanın altında yer alan yorum kısmı vasıtasıyla ya da forum.kamupersoneli.net üzerinden bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Sınav size göre kolay mıydı? Zor muydu? Sınav öncesinde , sonrasında herhangi bir usulsüzlük ya da hatalı uygulama ile karşılaştınız mı? tüm bu soruların yanıtını bizlerle paylaşın ve haberleşmesini sağlayın…

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Bi an önce aciklandinda bizde ne yapacağımıza karar verelim bi yol çizelim hayırlısıyla

  2. ya yine cok zor sorulmustu .. ya burdan osym baskanına seslenıyom yalvarırım basitlestirin.. sınav stresleri yüzünden kanser oldukk…..(

  3. Bayağı zordu bir de mülakat girerse işin içine torpille giden gidecek yani