Kpss

20 Kasım 2016 KPSS Ortaöğretim’de Şehit Ömer Halisdemir Üniversitesi Hangi Şehirde Sorusu Soruldu

2016 KPSS Ortaöğretim’de adaylara Şehit Ömer Halisdemir’in adının verildiği üniversite soruldu. 3 milyon 498 bin kişinin başvuru yaptığı ÖSYM tarihinin en büyük sınavı olan KPSS Ortaöğretim heyecanı sona erdi.

Sınava giren adaylara 15 Temmuz Kanlı darbe girişiminin önlenmesinde büyük rol oynayan kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir’in adının verildiği üniversite hangi şehirdedir ? sorusu soruldu.  Sorunun cevabı Niğde’dir…

Aklınızda kalan soruları sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Sınav hakkındaki düşünceleriniz neler ? sizce sınav kolay mıydı? Zor muydu? Sınav sırasında , sonrasında herhangi bir usulsüzlükle karşılaştınız mı? 

Kamu personeli alım haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. On numara bir soruydu. Bu soruyu cevaplayamayanları hiç bir kamu kuruluşunda görmek istemiyoruz

  2. hangi devlet memuru,ülkenin ormanlarını veya akarsularını bilirki?soracaksanız böyle sorular sorun…hazırlayanları tebrik ederim.

  3. Bu soruyu doğru cevaplayan kisilere bu soruya özel bi puan verilmesi gerekir diye düşünüyorum