Kpss

2016 KPSS Lisans Alan Bilgisi ( A Grubu ) Kamu Yönetimi Soruları , Cevapları , Sınav Yorumları

 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 KPSS Lisans) Alan Bilgisi Kamu Yönetimi Soruları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sınavdaki kamu yönetimi testinde hatalı soru olduğunu düşündüğünüz soru ya da sorular var mıydı? Sınav genel itibariyle nasıl geçti, en zor sorular hangi testteydi. Aklınızda kalan soruları bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.


KPSS Lisans Alan Bilgisi Heyecanı Sona Erdi

Kamu Personeli Seçme Sınavı (Lisans) Alan Bilgisi heyecanı sabah oturumu ile saat 09:30’da başlamıştı . Sabah oturumunda adaylar İktisat, Hukuk, İşletme, Maliye ve Muhasebe’den kendilerine yöneltilen 30 soru için 160 dakika ter dökmüştü. Az önce sona eren öğleden sonra oturumunda ise adaylar Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Ekonometri, İstatistik, Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler Testleri’ndeki sorulara yanıt verdi.

Kamu Yönetimi Soruları

Sınavdaki Kamu Yönetimi testi hakkındaki görüşlerinizi bizlerle ve diğer adaylarla sayfanın altında bulunan yorum kısmından paylaşabilirsiniz.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, Kamu Personeli Seçme Sınavı duyuru ve haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Osmanlida vezir sadrazam seyfiyye sınıfdadır, mulkiye demişler bence yanlış

  2. 2017 kpss de kamu yönetimi mezunu hangi derslerden sınava girecek acaba bi açıklarmisiniz,zorunlu olan dersler neler