Kpss

2016 KPSS Lisans Alan Bilgisi ( A Grubu ) Uluslararası İlişkiler Soruları, Cevapları , Yorumları

 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 KPSS Lisans Alan Bilgisi) Heyecanı az önce tamamlanan öğleden sonra oturumu ile sona erdi. Sınav hakkında adaylar görüşlerini kamupersoneli.net adresinde paylaşıyor. Sınav kolay mıydı? Zor Muydu?


Uluslararası İlişkiler Soruları

Sınavdaki Uluslararası İlişkiler soruları hakkında görüşleriniz neler? Söz konusu testte hatalı soru olduğunu düşünüyor musunuz? Sınav öncesinde, sonrasında ya da sınavın uygulanması esnasında herhangi bir usulsüzlük ya da hatalı uygulama ile karşılaştınız mı?

2016 KPSS lisans için heyecan aslında 17 Mart tarihinde başlamıştı. Adayların başvuru işlemlerinin başladığı 17 Mart ile 30 Mart 2016 tarihleri arasında ÖSYM her bir oturum için sınav ücreti olarak 55 TL’lik bir ücret talep etmişti. Sınav başvuruları 30 Mart 2016 tarihinde sona erdi. 2016 KPSS Lisans GY-GK , Eğitim Bilimleri Sınavı 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılmıştı. ÖSYM resmi sitesinden akşam saatlerinde sınava ait sorular ve cevap anahtarı paylaşılmıştı. ÖSYM’nin alan bilgisi sınavı soru ve cevaplarını bugün açıklaması o yüzden mümkün görünüyor. Sınav soruları ve cevapları yayımlanır yayımlanmaz telefonunuza bildirim alabilirsiniz. Sınav soru ve cevapları yayımlandığında bildirim almak için kamupersoneli.net’in android uygulamasını google play üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara