Kpss

2016 KPSS Lisans Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? (ÖSYM Sınav Takvimi)

 ÖSYM Sınav Takvimine Göre KPSS Lisans Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?


Ölçme, Seçme Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından paylaşılan sınav takvimine göre Kamu Personel Seçme Sınavı 2016-KPSS Lisans (GENEL YETENEK-GENEL KÜLTÜR, EĞİTİM BİLİMLERİ) , Kamu Personel Seçme Sınavı 2016-KPSS Lisans (ALAN BİLGİSİ) sonuçları 14.07.2016 tarihinde açıklanacak.  Söz konusu sonuçlar açıklanır açıklanmaz kamupersoneli.net ziyaretçilerini bilgilendireceğiz.

KPSS Lisans Başvuruları Ne Zaman Başlamıştı?

Kamu Personel Seçme Sınavı 2016-KPSS Lisans (GENEL YETENEK-GENEL KÜLTÜR, EĞİTİM BİLİMLERİ) ile Kamu Personel Seçme Sınavı 2016-KPSS Lisans (ALAN BİLGİSİ) için başvuru işlemleri 17 Mart 2016 tarihinde başlamış 31 Mart 2016 tarihine kadar adaylar başvuru işlemlerini ÖSYM resmi internet sayfası üzerinden yapmıştı.

KPSS Lisans Sınav Ücreti

Sınav için adaylar ÖSYM ‘ye her bir oturum için 55 TL ücret ödemişti.

Söz konusu sınavları öncesinde, sonrasında takip ettik ve siz değerli ziyaretçilerimizi sınavlardaki tüm gelişmeler hakkında bilgilendirdik. Kamu Personeli Seçme sınavı hakkındaki tüm gelişmeleri takipte kalabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.Kamupersoneli.net’in android uygulamasının kullanımı, ziyaretçiler için geliştirildiği için tamamiyle ücretsiz ve basit bir arayüze sahiptir.

Kamupersoneli.net – Ankara

Bir Yorum

  1. Hâlâ sonucumu göremedim. Bu ösym sitesi ne.zaman açılacak . Bilen varmı

  2. Hâlâ sonucumu göremedim. Bu ösym sitesi ne.zaman açılacak . Bilen varmı