Kpss

2016 KPSS Önlisans ve Ortaöğretim/Lise Cevap Kağıtları ÖSYM Tarafından Yayınlandı !

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan duyuruda 16 Ekim 2016 tarihinde gerçekleştirilen KPSS Önlisans cevap kağıtlarının ayrıca 20 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim/lise cevap kağıtlarının yayınlandığı belirtildi.

Adaylar cevap kağıtlarına saat 16.30’dan itibaren ” https://ais.osym.gov.tr ” web adresi üzerinden T. C. Kimlik Numaraları ve ÖSYM şifreleri ile giriş yaparak ulaşabileceklerdir.

ÖSYM Tarafından Yayınlanan Duyuru

https://ais.osym.gov.tr2016 Kamu Personeli Seçme Sınavına Ön Lisans ve Ortaöğretim düzeyinde katılan adayların cevap kâğıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi cevap kâğıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla 16 Aralık  2016 tarihinde saat 16.30’dan itibaren erişime açılacaktır. Adaylar, kendi cevap kâğıtlarının görüntüsüne, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir. 

Bu uygulama, adayı bilgilendirme amacıyla yapılmaktadır. Görüntülenen sayfa belge niteliği taşımaz. Her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgiler esas alınır. 

Kamupersoneli.net – ANKARA