Kpss

2017 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınav ve Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Bilindiği gibi Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 2017 yılı sınav takvimini açıkladı. Sınav takviminin açıklanmasının ardından 2017 yılında uygulanacak olan sınavlar hakkında başvuru tarihleri sınavların ne zaman yapılacağı ve sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

2017 yılında uygulanacak olan KPSS hakkında birçok ziyaretçimizden soru aldık. www.kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizin sorularını yanıtlıyoruz. 

2017 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı Ne Zaman Yapılacak ? 

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayınlanan sınav takvimine göre 2017 yılında KPSS A Grubu ve Öğretmenlik 28 Mayıs 2017 tarihinde uygulanacak. Söz konusu sınava başvurular ise 14 Mart 2017 ile 27 Mart 2017 tarihlerinde alınacak. 

Ayrıca 2017 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınavı sonuçları 16 Haziran 2016 tarihinde açıklanacak. 

İlgili sınav hakkında kamu kurum ve kuruluşlarının bazı kadro ve pozisyonlarına ilk defa atanacaklar için yapılacak sınav hakkında genel yönetmelik hükümleri uyarınca yerleştirmeler ÖSYM tarafından yapılacaktır. 

Gelişmelerden Anlık Haberdar Olun 

Kamu kurum ve kuruluşlarından yapılan duyurular, KPSS haberleri, sınav sonuçları ve kamu personeli alım ilanlarından ilk olarak haberdar olmak istiyorsanız KAMU PERSONELİ  Android veya İOS uygulamamızı indirebilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET