Kpss

2018 KPSS Eğitim Bilimleri Sınavı Yorumları! Kolay Mıydı, Zor Muydu?

22 Temmuz 2018 tarihinde (bugün) Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS Eğitim Bilimleri sınavı gerçekleştirildi.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS Eğitim Bilimleri testinin tüm detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

Sınava katılım sağlayan adaylarla beraber soruların zor muydu, kolay mıydı? tartışmasını yapıyoruz.

Genel Kültür ve Genel Yetenek testi sorularını çözen adaylar soruların kolay olduğunu söylüyorlar.

Peki KPSS Eğitim Bilimleri sınavı soruları kolay mıydı, zor muydu? Görüşlerinizi yorumdan ve kamupersoneli.net sayfası üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

SORU CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Peki KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? KPSS soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağına ilişkin ÖSYM’den bir açıklama yapılmadı ancak soru cevaplar açıklandığında adaylarımızı sitemiz ve uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz…

Buna göre KPSS Eğitim Bilimleri testi saat 14.45’te başlamıştı ve 100 dakika süren sına 16:25’te sona erdi.

Öğleden önce gerçekleştirilen oturumda KPSS Genel Kültür Genel Yetenek kapsamında 12 soru soruldu. (Genel Yetenek testinde adaylara Türkçe testinde 30 soru Matematik testinde 30 soru sorulurken Genel Kültür testinde Tarih testinde 27 soru, Coğrafya testinde 18 soru, Anayasa – Vatandaşlık testinde 9 soru ve Güncel Bilgiler testinde 6 soru soruluyor.) 

KPSS Eğitim Bilimleri testinde ise adaylara 80 soru sorulacak ve soruların yanıtlanması için 100 dakika süre verilmişti.

KOLAY MIYDI, ZOR MUYDU?

KPSS Eğitim Bilimleri testleri hakkında adaylarımızın görüşlerini alıyoruz. Sınav size göre kolay mıydı, zor muydu?

Sınavda en çok zorlandığınız soru hangi dersten hangi soru oldu? Sınav binalarında veya salonlarında bir sorun yaşadınız mı?

Bir Yorum

  1. Sinav kolaydı çalışan için çalışmayan içinde yapacak bişi yok eğitim bilimleri harbi çok kolay di çalışmadım için yer gök ağladı hem evde kaldim hem atanamadim

  2. çalişmadigim halde kolaydi, emi̇ni̇m ki̇ çalişan arkadaşlar sorulari çok kolay bulmuşlardir, ki̇mseyi̇ hayal kirikliğina uğratacak sürpri̇z sorular yoktu.