Kpss

2018 KPSS Önlisans Sınav Giriş Belgeleri Nasıl Alınır?

2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) önlisans sınav giriş yerleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından erişime açılmıştı.

4 Kasım 201 tarihinde sınava girecek adaylar sınava gireceklerini belgelere ÖSYM’nin sitesine giriş yaparak kendilerine ait T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecekler.

KAMU PERSONELİ SEÇME SINAVI SIRASINDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

4 Kasım 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans için adaylar saat 10:00’dan sonra binalara alınmayacaklar.

KKTC’de ise 28 Ekim 2018 tarihinde saatlerin geri alınmasıyla beraber Lefkoşa’da sınava girecek adaylar saat 09:00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklar.

Adalyların fotoğrafları olmayan nüfus cüzdanı ile sınava kesinlikle alınmayacaklar.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından açıklanan sınav takvimine göre KPSS Önlisans 4 Kasım 2018 tarihinde düzenlenecek ve sınav sonuçları ise 29 Kasım 2018 tarihinde adayların erişimine açılacak.

Kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına göre ilk defa atanacaklar için yapılan sınavlar hakkında genel yönetmelik hükümlerine göre ÖSYM tarafından yapılmaktadır.