Kpss

2018 KPSS Önlisans Sınavı Kaçta Başlayacak? Kaçta Bitecek? Sınav Kaç Saat Sürecek?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM) 4 Kasım 2018 tarihinde düzenlenecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans sınavına yönelik olarak merak edilen detayları sitemizde okurlarımızla paylaşıyoruz.

Ayrıca kamu kurum ve kuruluşarında “memur” olarak “atanarak” görev yapmak isteyen Ön Lisans mezunu adayların Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavına tabii tutulduğu biliniyor.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından uygulanacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) önlisans sınavı için kritik viraja girildi.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile alakalı olarak ne zaman saat kaçta başlayıp kaçta biteceğini kamupersoneli.net olarak okuyucularımız için paylaşıyoruz.

SINAV SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK VE NE ZAMAN SONA ERECEK?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans sınavına girecek adaylar sınav başvurularını 28 Ağustos 2018 ile 12 Eylül 2018 tarihleri arasında tamamlamışlardı.

KPSS Ön Lisans sınavı 4 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir. Sınav Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilecektir.

Söz konusu sınav saat 10.15’da başlayacak. 130 dakika süren sınav saat 12.25’te sona erecektir. Söz konusu sınavın sonuçları ise ÖSYM’nin sonuç açıklama sistemi üzerinden 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanacaktır.

Kamupersoneli.net I ÖZEL HABER