Kpss

2018 KPSS Önlisans Sınavına Katılacak Olan Tüm Adaylara Başarılar Dileriz

ÖSYM sınav takvimine göre üniversitelerin iki yıllık bölümlerinden mezun olmuş ve memur olma hayali kuran yüz binlerce memur adayı Kamu Personeli Seçme Sınavına katılım sağlayacaklar. 

Sabah saat 10.15’te başlayacak sınav için adaylara son uyarıları tekrar hatırlatıyoruz. 

ÖNLİSANS KPSS’YE GİRECEK ADAYLARA SON UYARILAR

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) 4 Kasım tarihi itibariyle Türkiye geneli önlisans KPSS’yi gerçekleştirecek. Sabah saat 10.15’te gerçekleştirilecek sınav öncesi ise adaylara son uyarıları hatırlatıyoruz. Buna göre ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre 2018 Önlisans KPSS 4 Kasım Pazar günü saat 10.15 itibariyle gerçekleştirilecek. Ancak adayların 10.00’dan önce sınav salonlarına girmeleri gerekmekte. Bu kapsamda adayların süreye dikkat etmeleri gerekiyor. 

Peki adayların sınavdan önce ve sınav girerken dikkat etmeleri gereken hususlar neler? 

1- Kimlik ve sınav giriş belgenizin yanınızda olduğundan emin olunuz.

2-Yanınızda herhangi bir metal küpe, yüzük vb. şeyler götürmeyiniz.

3-Sınavda yanınıza yalnızca şeffaf pet şişe içerisinde su görebilirsiniz.

4-Kimliğinizi evde unutur veya kaybederseniz, nüfus müdürlüklerinden kolaylıkla edinebilirsiniz. Sınav günü nüfus müdürlükleri açık olacak

5-Silgi, kalem, kalemtraş, peçete gibi imkanlar ÖSYM tarafından size sunulacak, sınav salonunuzda görevliler tarafından verilecektir.

SINAV SORULARINI SİTEMİZDE ADAYLARLA BERABER DEĞERLENDİRİYORUZ

ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek 2018 Önlisans KPSS sonrası adaylarla beraber çıkmış soruları değerlendireceğiz. Kamupersoneli.net olarak her sınav sonrası yapmış olduğumuz soru değerlendirmelerini 2018 Önlisans KPSS içinde gerçekleştireceğiz. 

Forumumuz üzerinde tüm adaylarımız; sınava yönelik, soru ve bilgi paylaşımları gerçekleştirmekte; çözemedikleri soruların neler olabileceğini tartışmaktadırlar. Sizlerde tüm bunlarda haberdar olmak ve merak ettiğiniz noktalara yanıt almak isterseniz, sınav sonunda mutlaka forumumuzu ve sitemizi ziyaret ediniz.

Sınava ilişkin tüm paylaşımlardan ve önemli açıklamalardan anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz. Mobil uygulama linklerimiz aşağıda yer almaktadır.

ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUZ

Yüzbinlerce memur adayının katılım sağlayacağı 2018 Önlisans KPSS öncesi sınava katılacak tüm adaylara Kamupersoneli.net olarak başarılar diliyoruz. Umuyoruz ki herkes emeğinin karşılığını alarak, hayal ettiği memuriyet imkanına bir adım daha yaklaşabilir.