Kpss

2018 KPSS Ortaöğretim/Lise Merkezi Atama Tercihleri Ne Zaman Yapılacak?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS Ortaöğretim sınavı gerçekleştirildi. Sınavın ardında adaylarımızla sitemizde buluşarak sınav sorularını değerlendirdik.

KPSS Ortaöğretim merkezi atama tercih tarihlerini kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz..

TERCİHLER NE ZAMAN YAPILACAK

2018 KPSS Lisans, Önlisans, Ortaöğretim puanları olan adaylar ÖSYM resmi internet sayfasından 11 ile 20 Aralık 2018 tarihleri arasında tercih kılavuzunda paylaşılacak olan kadrolar için tercih haklarını kullanabilecekler.

Kamu Personeli alımlarının bu sene ve gelecek senelerde oldukça az olacağı çeşitli hükümet yetkilileri tarafından açıklanmıştı. Fakat adaylar yinede umudunu yitirmiş değil. Konu hakkındaki görüşlerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

KİMLER TERCİHTE BULUNABİLİR?

2018 KPSS Lisans, Önlisans ve Ortaöğretim sınavına giren ve puanı hesaplanan bütün adaylar ÖSYM aday işlemleri sayfası üzerinden tercihte bulunabilir.

Kamu personeli alım haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden ve daha nicesinden anında haberdar olmak için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

“NOT: BU HABERİN İZİNSİZ, AKTİF LİNK VERİLMEDEN, BİR BÖLÜMÜNÜN ALINMASI VEYA TAMAMININ KOPYANIP KULLANILMASI DURUMUNDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAKTIR…”

Bir Yorum

  1. benim tercihlerim için yardımcı olsanın 74.7 aldım

  2. 2016 kpssden 86 aldım hiçbir yere atanamadım hakkımı helal etmiyorum üstelik meslek lisesi çıkışlıyım