Kpss

2018 KPSS Ortaöğretim/Lise Sınavına Katılacak Tüm Adaylara Başarılar Dileriz

Kamupersoneli.net ailesi olarak,

7 Ekim 2018 tarihinde Pazar günü Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı Lise düzeyi Genel Kültür, Genel Yetenek  oturumlarına katılım sağlayacak bütün adaylara başarılar diliyoruz.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), kamu personeli olmak isteyenler için oldukça önemli bir sınav. KPSS Lise düzeyi sınavda, 7 Ekim 2018 Pazar günü saat 10.15 itibariyle gerçekleştirilecek. Yapılacak olan sınavda, adayların dikkat etmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Bu noktaları da aşağıda sıralayacağız.

1- Kimlik ve sınav giriş belgenizin yanınızda olduğundan emin olunuz.
2-Yanınızda herhangi bir metal küpe, yüzük vb. şeyler götürmeyiniz.
3-Sınavda yanınıza yalnızca şeffaf pet şişe içerisinde su görebilirsiniz.
4-Kimliğinizi evde unutur veya kaybederseniz, nüfus müdürlüklerinden kolaylıkla edinebilirsiniz. Sınav günü nüfus müdülükleri açık olacak
5-Silgi, kalem, kalemtraş, peçete gibi imkanlar ÖSYM tarafından size sunulacak, sınav salonunuzda görevliler tarafından verilecektir.

*Sınav sonrasında dikkat edilmesi gerekenler

Uygulanan sınav sonrasında adaylar sorulan sorulara ilişkin cevapları merak etmektedirler. Forumumuz üzerinde tüm adaylarımız; sınava yönelik, soru ve bilgi paylaşımları gerçekleştirmekte; çözemedikleri soruların neler olabileceğini tartışmaktadırlar. Sizlerde tüm bunlarda haberdar olmak ve merak ettiğiniz noktalara yanıt almak isterseniz, sınav sonunda mutlaka forumumuzu ve sitemizi ziyaret ediniz.

Sınava ilişkin tüm paylaşımlardan ve önemli açıklamalardan anında haberdar olmak için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz. Mobil uygulama linklerimiz aşağıda yer almaktadır.
 

Bir Yorum

  1. teşekkür ederiz hakkımızda hayırlısı olur inş