Kpss

2018 KPSS Sonuçlarının Hatalı Olduğunu İddia Eden Adaylar Açıklama Bekliyor

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 29 Ağustos 2018 tarihinde KPSS sonuçları açıklandı.

KPSS sonuçlarının açıklanmasının ardından binlerce aday sitemize ulaşarak ve çeşitli platformlarda paylaşımlar yaparak sonuçların hatalı olduğunu iddia ettiler. 

Ancak Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi yetkilileri tarafından bir açıklama yapılmadı. Yetkililerden puanların yeniden hesaplanmasını veya bir açıklama beklediklerini ifade eden adaylar çeşitli paylaşımlarda bulunmaya devam ediyorlar. 

ADAYLARIN PAYLAŞIMLARI

Bugünkü yazımızda KPSS sonuçlarının hatalı olduğunu iddia eden adayların sosyal paylaşım platformlarındaki gönderilerini okuyucularımızla paylaşıyoruz. Sosyal medyada trend olan paylaşımlar ise şöyle:

# Lütfen artık sesimizi duyun optikle kitapçık uyuşmuyor!

# İşaretlediğime emin olduğum sorular boş gözüküyor. Bazı sorularım yanlış kabul ediliyor. Ben doğru işaretlediğime eminim ! Artık biri de bizi duysun.

# Optiklerimiz ve cevap kağıtlarımız uyuşmuyor bundan dolayı eksik netlerimiz var. Bu konuya açıklık getirmenizi bekliyoruz devlet büyüklerimiz.

# Artık ne zaman bir açıklama yapacaksınız artık bir şey deyin biz hakkimizi aramaktan asla vazgeçmeyeceğiz.

Bir Yorum

  1. 2018 kpss soru kitapçiğindaki yanitlarimi cevap kağidina aynen aktardiğima emin olduğum halde önemli bir kismi uyuşmuyor,devlet büyüklerimizin sesimizi duymasini istiyoruz…

  2. Kesinlikle yanlış hesaplama yapıldı 10 netim yanlış diye hespalanmış

  3. Kesinlikle birileri cevap kagidiyla oynamış. …

  4. Kesinlikle yalnış o kadar emek ediyoruz herşeyimizden ödün veriyoz ne imkansızlıklara hazırlanıyoruz 1 kaç puana kaybettiriyorlar netimizibdoğru hesaplaşmalar olacak aslında ama oldurmuyorlarb karambole getirip alımlar da yapılıyor yaşımızda geçiyor hakkımızı helal etmiyoruz duyun sesimizi artık yazık bize de lütfen çoluğumuz çocuğumuz var