Kpss

2018 Lisans KPSS GK-GY Alan Bilgisi Saat Kaçta Yapılacak? Adaylara Son Uyarılar!

Üniversitelerin dört yıllık bölümlerinden mezun olmuş olan lisans mezunu adaylar 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girecekler. 

1 milyondan fazla adayın gireceği 2018 Lisans KPSS, Genel Kültür Genel Yetenek ve Alan Bilgisi sınavları gerçekleştirilecek. ÖSYM tarafından tüm Türkiye tarafından gerçekleştirilecek sınava saatler kala adayların dikkat etmeleri gereken konuları haberimizde aktarıyoruz. 

2018 LİSANS KPSS’YE GİRECEK ADAYLARA SON UYARILAR

Bir milyondan fazla aday kamu kurum ve kuruşlarında memur olmak adına 2018 lisans KPSS’ye girecekler. Uzun zamandır 2018 lisans KPSS için çalışan ve emek harcayan adaylar sınavdan önce yapılan son uyarıları dikkatle takip ediyorlar. Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan son uyarıları ve adayların sınavdan önce diikat etmesi gereken hususları aktarıyoruz. 

ÖSYM tarafından resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2018 Lisans KPSS’ye girecek adaylara yönelik yapılan duyurularda, adayların sınav giriş saatlerine çok dikkat etmeleri gerektiği bildirildi. Sabah oturumuna girecek adayların saat 10.00’dan sonra sınav salonlarına alınmayacakları bildirilirken tüm adayların bu saatten önce hazır bulunmalarını istedi. ÖSYM tarafından yapılan paylaşımda ayrıca öğleden sonra yapılacak oturumda adayların 14.30’dan sonra sınava giremeyecekleri bildirlildi. 

Adayların ayrıca dikkat etmeleri gereken diğer bir nokta ise sınav giriş belgesi ile geçerli kimlik belgesi taşımaları. Bu kapsamda yapılan uyarlarda adayların; nüfus cüzdanları, pasaport, ehliyet ve T.C. kimlik kartları ile sınavlara giriş yapabilecekleri açıklandı. Adaylar sınav giriş belgelerini ise ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden edinecekler. 

Kamupersoneli.net – ANKARA