Kpss

2018 Önlisans KPSS Sınav Giriş Belgeleri Ne Zaman Yayımlanacak?

2 yıllık bölümlerinden mezun olmuş ve olacak adaylar, ÖSYM tarafından tüm Türkiye geneli gerçekleştirilecek olan 2018 Önlisans KPSS’ye Kasım ayı başında katılım gösterecekler.

4 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek olan 2018 Önlisans KPSS öncesi ise sınav giriş belgelerinin yayımlanması bekleniyor. Bu kapsamda sınav giriş belgelerinin ne zaman yayımlanacağına dair detayları siz okuyucularımız için değerlendiriyoruz. 

ÖNLİSANS KPSS SINAV GİRİŞ BELGELERİ?

Önlisans programlarından mezun olmuş ve kamu kurumlarında görev almak isteyen adaylar, uzun zamandır KPSS’ye hazırlanıyorlar.  2018 Önlisans KPSS başvurularını Ağustos ayı sonu ile Eylül ayı başlarında ÖSYM’ye bildiren adaylar artık sınavı beklemeye başladılar. 

Sınava bir aydan kısa bir süre kala adaylar, 2018 Önlisans KPSS’ye hangi okulda gireceklerini merak etmeye başladılar. Bu çerçevede Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından yapılacak olan açıklamayı bekleyen adaylar için bu sürede dair detayları aktarıyoruz. 

2018 Önlisans KPSS Sınav Giriş Belgeleri Sınavdan Önceki 10 Gün İçinde Yayımlanabilir

ÖSYM, 2018 Önlisans KPSS sınav giriş belgelerinin ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi paylaşımında bulunmadı. Ancak Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımıza ortaöğretim KPSS ve lisans KPSS’de yaşanan sürece bağlı olarak bazı ipuçları aktaracağız. 2018 Ortaöğretim KPSS sınav giriş belgeleri 27 Eylül tarihinde yayımlandı ve sınav 7 Ekim tarihinde gerçekleştirildi. Buna göre 2018 Önlisans KPSS sınav giriş belgelerinin de sınavdan önce son 10 gün içinde yayımlanması bekleniyor. 

Buna göre 2018 Önlisans KPSS’nin 4 Kasım tarihinde gerçekleştirileceği göz önünde bulundurulursa sınav giriş belgelerinin 24 Ekim’den sonra yayımlanması muhtemel. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL Haber