Kpss

29 Mayıs 2016 KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2016 KPSS Lisans Alan Bilgisi Sınav Sonuçları

2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans Alan Bilgisi heyecanı sabah oturumu sona erdi öğlen oturumu ise başladı. Sınava giren adayların en merak ettiği konulardan birisi de sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı.


Peki Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Ölçme , Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan sınav takvimine göre KPSS Lisans sonuçları ÖSYM resmi internet sayfasından 14 Temmuz 2016 tarihinde açıklanacak. Sınav için başvurular 17 Mart 2016 tarihinde başlamıştı. Her bir oturum için adaylar ÖSYM’ye 55 TL sınav ücreti ödemişti. 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 KPSS) Lisans için başvurular 30 Mart 2016 tarihinde sona erdi. 

Kamu kurum ve kuruluşlarındaki A Grubu kadrolar için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisine giren adaylar sınav soruları ve sınav hakkındaki düşüncelerini kamupersoneli.net adresinde paylaşıyor. Sınav öncesinde ve sonrasındaki tüm gelişmelerden anında haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

ÖSYM Sınav Soru ve Cevapları İçin Tarih Verdi Mi?

Ölçme , Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) başkanlığı tarafından sınav soruları ve cevaplarının ne zaman yayımlanacağına dair herhangi bir duyuru yapılmadı.

Kamupersoneli.net |Ankara