Kpss

Bakan Avcı, 600 Kadroya Atama Konusunu Sıcağı Sıcağına Çözer Mi?

65.Hükümetle birlikte Kültür ve Turizm Bakanlığı’na Nabi AVCI getirildi. Sayın Bakanımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz. Eski Bakan Mahir ÜNAL’a 600 kadroya atama yapmak kısmet olmadı. Eski Başbakan Davutoğlu, Kültür Paketini bizzat açıklamıştı. Ancak atamalar konusunda mesafe alınmamıştı.


AVCI, Atama Konusunu Çözer Mi?

600 kadroya personel alımının planlamasının, takviminin duyurulması konusunda Bakan AVCI’nın nasıl bir yöntem izleyeceğini bilemeyiz ama atama konusunun Bakanın masasına geleceğe kesin. Daha önce on binlerce öğretmen atayan Nabi AVCI’nın 200 kütüphaneci, 100 sanat tarihçisi, 100 arkeolog ve 200 mimar, mühendis, şehir plancısı ve kağıt restoratöründen oluşan 600 kişilik atama için adaylara net şekilde bir açıklama yapması faydalı olacaktır. 
 


NOT: Kamupersoneli.net tarafından hazırlanan bu haber  “www.kamupersoneli.net” şeklinde aktif link verilmeden kesinlikle kullanılamaz. Aksi takdirde tüm yasal girişimler yapılacaktır.

Bir Yorum

  1. İnşAllah imzalarlar kurtuluruz kamu personeli bu maliye neden imzalamıyor ki

  2. teşekkürler kamu personeli yönetimi bu haklı mücadelemize desteğini ziçin

  3. Aylardır haklı mücadelemize destek veriyorsunuz sesimizi duyuruyorsunuz teşekkürler kamupersoneli

  4. Çok teşekkürler kamupersoneli hep yanımızda oldunuz..emeklerinize sağlık ..inş.BAKANIMIZ NABİ AVCI bu işi güzel sonuçlandıracak atamalar 2014 puanıyla olmalı aylardır bekledik.saygılarımızla

  5. Kesinlikle 2014 puanı ile olur kamu personeli sizden ricamız bize yardımcı olup hakkımızı almamız kamu personeli

  6. İnşAllah en kısa zamanda atama olur diğer bakanlıklarda binlerce kişi atıyorlar bizde de 600 kişiyi nerdeyse devlet meselesi yapacaklar yazık bu kadar insana kapatsinlar o zaman bu bölümleri bi dünya gariban çocuk boza mi okuyor bu bölümleri