Kpss

Çalışma Bakanı'ndan Flaş KPSS Açıklaması ( Sistem Değişiyor)

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sn. Mehmet Müezzinoğlu Milliyet gazetesini ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Çalışma Bakanı Müezinoğlu KPSS Konusunda :” KPSS’de güven sıfırlandı, A’DAN Z’YE bütüncül olarak kurgulayabileceksek önümüzdeki 4,5 ayda bunun üzerinde çalışmalarımızı sürdürüceğiz ve noktasal çözümlerle süreci yöneteceğiz. Bununla ilgili önemli bir çalışma yürütülüyor .

Çalışmada çeşitli üniversitelerden akademisyenler, özel sektör temscilcileri, belediyeler ve sendikalar da yer alıyor. Açık uçlu sorular KPSS’de düşünülebilir. Bu soru tarzı puan vericiye en büyük verileri sağlıyor.  Çocuklarımıza yaptığımız en büyük kötülük oldu bu test sistemi” dedi.

 Konu ile ilgili tüm detayları yakından takip edebilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. Yaş sınırı var madem o zaman sınav başvuruları yaparken şu yaşa gelenler boşa basvurmasin desenizde paramiz bosa gitmese…umutlanmasak hayal kurmasak..

  2. sadece kpss'mi bize kötülük yapan? kötüye giden eğitim sistemi, mülakat, onca insanın hakkını yiyip, hayalleriyle oynayan, emeklerini boşa çıkaran vs. vs. bir sistem mi yoksa?