Kpss

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Tarih Belirtilmezse Ne Zaman Yürürlüğe Girer Sorusu 2018 KPSS Önlisans Adaylarına Soruldu!

Türkiye geneli 81 il merkezinde Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulanan KPSS Ön Lisans sınavı sona erdi. 

KPSS maratonunun nihayet sona ermesi ile sınavda sorulan soruları adaylarla beraber tartışıyoruz. 

KPSS Ön Lisans sınavı saat 10.15’te başladı ve soruların yanıtlanması için adaylara 130 dakika süre verildi. Söz konusu sınav saat 12.25’te sona erdi. ÖSYM tarafından günler öncesinde saat uyarısı yapıldı ve sınav günü saat 10.00’dan sonra sınav salonlarına aday alınmadı. 

KPSS Ön Lisans sınavı sorularının ve cevaplarının henüz ne zaman açıklanacağı bilinmezken ÖSYM’nin sınav takvimine göre sonuçlar 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanacaktır. 

CUMHURBAŞKANLIĞI KARARNAMESİ TARİH BELİRTİLMEZSE NE ZAMAN YÜRÜRLÜĞE GİRER SORUSU SORULDU

2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans sınavında adaylara “Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Tarih Belirtilmezse Ne Zaman Yürürlüğe Girer” sorusu soruldu.

Sorunun cevabı “RESMİ GAZETE’de yayımlandığında” olacaktır.

KOLAY MIYDI, ZOR MUYDU?

KPSS Ön Lisans sınavında hatalı soru var mıydı? Sınavda hangi soruda daha çok zorlandınız? Soruların yanıtlanması için verilen süre yeterli oldu mu? Sizlerde konu hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve 2018 KPSS Ön Lisans sınav soruları hakkında yorum yaparak diğer yorum yapacak olan sınava giren adaylara fikirlerinizi iletebilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. En mantıklı olan cevaptı….. sorular süper seçilmiş ve tam kpss niteliğindeydi

  2. 45 olurmu ya resmi gazetede yayinladigi gun resmiyete girer iyimisiniz siz