Kpss

DPB KPSS 2016 /1 Tercih Bilgi Sistemi Ne Zaman Açılacak?

 DPB 2016 /1 Tercih Robotu Ne Zaman Kullanıma Açılacak?

Devlet Personel Başkanlığı’ndan Tercih robotunun açıklanmasını bekleyen adayların sabırsızlığı günden güne artacağa benziyor. Uzun zamandır atama bekleyen KPSS mağdurları bu sene için şimdilik umutsuz görünüyor. Devlet Personel Başkanlığı ‘nın tercih robotonu ne zaman açacağı ise henüz netleşmedi.


KPSS 2016/1 Tercih Bilgi Sistemi tercih işlemlerinden önce kullanıma açılacaktır.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasındaki tercih robotu uygulamasına girildiğinde “KPSS 2015/2 yerleştirme sonuçları ÖSYM Başkanlığınca açıklanmış olup, Başkanlığımızca hazırlanmış olan 2015/2 Tercih Bilgi Sistemi sorgulamaya kapatılmıştır.

KPSS 2016/1 Tercih Bilgi Sistemi tercih işlemlerinden önce kullanıma açılacaktır.” bilgilendirmesi bulunuyor. Bakalım KPSS 2016/1 Tercih Bilgi Sistemi ne zaman aktif olacak. Söz konusu KPSS 2016/1 Tercih Bilgi Sistemi aktif olur olmaz cep telefonunuza bildirim almak için kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika gelişmelerinden, Sınavlardan ve kamu personeli alım haberlerinden anında haberdar olabilmek için kamu haberciliğinin “TARAFSIZ” sesi kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin. 

Kamu Personeli | Ankara