Kpss

İİBF Mezunları Artık Memur Olarak Atanmak İstiyor

Atama bekleyen ve sosyal medyada bu sorunlarını dile getiren mezun gruplarından birisi de İİBF mezunları. Çok fazla sayıda işsiz mezunu olan İİBF mezunları, sosyal medyada seslerini duyurmaya çalışıyorlar. 

İşte İİBF Mezunlarının Bazı Mesajları:

Her alanda atama yapılırken, İİBF mezunlarına yeterli atama yapılmıyor. İİBF mezunları işsiz bekliyor.

İşsiz olarak gezmekten bıktık artık. İİBF mezunları atansın. Mezun olduktan sonra o kadar ders çalışıyoruz yine atanamıyoruz.

Yeterki atanalım biz bedava çalışmaya da razıyız.

Bu seneye kadar az da olsa İİBF mezunları atanıyordu. Bu sene ne oldu bilmiyorum İİBF mezunları atanmıyor.

Puanımızın geçerlilik süresi dolmak üzere artık atama yapılsın beklemek istemiyoruz.

Ya atama yapılsın ya da artık İİBF bölümleri kapatılsın.

2016 KPSS’den aldığımız puanlarımızı kullanamadan, 2017 KPSS geldi. Lütfen bu sese kulak verin İİBF mezunları atama bekliyor.

Bunca gencin hayalleri tek bir sınav olmamalı.

Son olarak İİBF Mezunlara gazetelere ilan verdiler…

İİBF MEZUNLARININ GAZETELERE VERDİĞİ İLAN

Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ,
Sayın BAŞBAKANIMIZ,
Sayın MALİYE BAKANIMIZ,
İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ MEZUNU KPSS ALAN GRUBU 130 BİN ÖĞRENCİ OLARAK KPSS A GRUBU UZMANLIK VE MÜFETTİŞLİK KADROSU İLANLARI BEKLEMEKTEYİZ.

Ülkemizde yaşanan olağanüstü durumlar nedeniyle, 2016 yılında 80 ve üzeri puan alan binlerce öğrenci Gelir Uzman Yardımcılığı, Vergi Müfettiş Yardımcılığı,Mali Hizmetler Uzman Yardımcılığı gibi sınavların yapılmamış
olması sonucu tek bir kurum sınavına dahi giremedi. Daha önce 2 sene geçerliliği olan KPSS Alan grubu puanlarının geçerlilik süresi 2016 yılı için 1 seneye düşürüldü.Bizlerin, verdiğimiz onca emeğin mağdur edilmemesi için 2016 KPSS A grubu puanlarının tekrar 2 yıla çıkarılmasını talep ediyoruz.

Büyük emekler verip maddi ve manevi anlamda önemli fedakarlıklar yaparak yüksek puanlar alıyoruz. Emeklerimizin boşa gitmemesi adına; 2017 KPSS öncesi, 2016 KPSS’de yüksek puan almış kişilerin istihdam edilebilmesi için kurumlardan sınav ilanları talep ediyoruz. Vatanına ve milletine bağlı 15 Temmuz gençleri olarak devlet kadroları için görev bekliyoruz.

Guçlu bir Türkiye için 3000 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanına EVET diyoruz. Siz değerli büyüklerimizin taleplerimize ilgi göstermenizi arz ediyoruz.

2016 KPSS ALAN GRUBU ÖĞRENCİLERİ (İİBF)

İİBF mezunları, bu ve buna benzer binlerce mesajı sosyal medyadan yazarak seslerini duyurmaya çalışıyorlar. İİBF mezunlarına yönelik atama haberlerini, kamupersoneli.net olarak takip etmeye ve anlık olarak sizlere bildirmeye devam edeceğiz.

Kamupersoneli.net | Ankara