Kpss

KGM Tercih Sonuçlarının ÖSYM Tarafından Açıklanması Bekleniyor

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS 2018/3 tercih kılavuzu yayımlanmış ve Karayolları Genel Müdürlüğü 180 memur alımı için tercih alınacağı ifade edilmişti. 

Karayolları Genel Müdürlüğü 180 memur alımı için adaylar 28 Mart 2018 ile 3 Nisan 2018 tarihine kadar tercih işlemlerini gerçekleştirdiler.

Tercihlerini gerçekleştiren adaylar Karayolları Genel Müdürlüğü 180 memur alımı tercih sonuçlarının ÖSYM tarafından açıklanmasını talep ediyorlar. 

155 LİSANS, 25 ÖN LİSANS MEZUNU ALINACAK

Peki KPSS 2018/3 ile KGM 180 personel alımı tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Konu ile ilgili olarak tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS 2018/3 ile 180 personel alımı tercih kılavuzunda 155 lisans mezunu 25 ön lisans mezunu personel alımı yapılacağı ifade edilmişti. 

ALIMLAR KPSS PUAN SIRALAMASINA GÖRE OLACAK

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan kılavuza göre adaylar mühendis, mimar, büro personeli ve tekniker kadroları için tercihlerini gerçekleştirdiler. 

Tüm bunların yanı sıra Karayolları Genel Müdürlüğü 180 personel alımı tercihler kapsamında Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) puan esasına göre sıralama suretiyle gerçekleştirilecektir. KGM personel alımına ilişkin uygun şartları taşıyan adayların tercihleri kabul edilecek ve KPSS puanına göre sıralamaya alınacaktır.

SONUÇLARIN BİR AN ÖNCE AÇIKLANMASI TALEP EDİLİYOR

Adaylar Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS 2018/3 ile Karayolları Genel Müdürlüğü 180 personel alımı tercih sonuçlarının bir an önce açıklanmasını talep ediyorlar. 

Bir Yorum

  1. açıklansın artık ömrümüzün büyük bölümü sınav sonucu beklemekle geçti. kalan ömrümüzde atandığımız görebilecek miyiz acaba?

  2. Karayolları sayfasindan atamaya iliskin duyuruda kaldırılmış atamanin iptal olma durumu varmi