Kpss

KPSS 2016 Ortaöğretim/Lise Vatandaşlık Soru, Cevap ve Yorumları (Kolay mıydı, zor muydu?)

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ortaöğretim/Lise Vatandaşlık Soru ve Cevaplarına haberimiz aracılığıyla erişim sağlayabilirsiniz.

3.5 milyonluk rekor bir başvuru alan Ortaöğretim/Lise KPSS; 20 Kasım 2016 saat 10.00 itibariyle gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen sınavda adaylara 120 dakikalık bir süre tanındı.

120 dakikalık süre içerisinde katılım sağlayan adaylar; Tarih, Vatandaşlık, Coğrafya, Matematik, Türkçe ve Genel Kültür gibi alanlar üzerinden yönetilmiş soruları cevaplandırdılar. 

 

Bu cevaplandırmalarıyla kamu personeli olabilmek için ter döktüler, rekabetin belki de en büyüğünü yaşadılar. Rekor başvuru sayısıyla gerçekleştirilmiş KPSS Ortaöğretim/Lise sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ÖSYM tarafından belirtilmezken; sonuçlar açıklandığı anda haberdar olabilirsiniz.
 

Mobil uygulamalarımız yardımıyla, sonuçlar açıklanır açıklanmaz tüm ziyaretçilerimize bildiriyor, sonuçlara ve diğer bilgilendirmelere yönelik önemli paylaşımlar gerçekleştiriyoruz. Sizde anında haberdar olmak isterseniz, uygulamalarımızı indirebileceğiniz bağlantılar aşağıda yer almaktadır.

Bir Yorum

  1. Ben 25 sene önce liseyi bitirdim çokda fazla çalışmadım cevaplara baktım şimdi internet üzerinden programda hesapladım 2014 e göre 74 puan alıyormuşum yani kolaydı