Kpss

KPSS 2016/1 Tercih Ücreti Son Ödeme Tarihi ( ÖSYM KPSS 2016/1 Tercih Ücretleri Nereden Ödenir?)

 KPSS Tercih Ücreti İçin Son Gün Ne Zaman? KPSS 2016/1 tercih heyecanı sona eriyor.
KPSS 2016/1 Tercih işlemlerini ÖSYM internet sitesi üzerinden yapan adayların ilgili tercihler için ödemesi gereken miktar ÖSYM tarafından 15 TL olarak bildirilmişti. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından tercihler başlamadan önce yapılan duyuruda kimsenin mağdur olmaması için tercih işlemleri sona erdikten sonra 10 günlük ekstra bir süre verilmişti. Yani KPSS 2016/1 kapsamında tercih yapan adaylar 11 Temmuz 2016 tarihine kadar tercih ücretlerini ilgili bankalar ya da ÖSYM’nin ödemeler sekmesine tıklayarak ilgili yönergeleri takip ederek yapabilirler. Konuyla alakalı sorularınız devam ediyorsa ;

Tercih İşlemleri sırasında adayların yaptığı yorumlara göre KPSS 2016/1 ‘de en çok DHMİ’ye ait memur kadroları ve zabıta memuru ile İtfaiye kadrolarına büyük ilgi gösteriliyor. KPSS 2016/1 tercihleri hakkında aklınıza takılan her türlü soruyu forum.kamupersoneli.net adresinden ücretsiz üyeliğinizle sorabilirsiniz. 
 

Atama bekleyen adaylar tarafından sabırsızlıkla yolu gözlenen KPSS Tercih İşlemleri 22 Haziran 2016 tarihinde başlamıştı. Devlet Personel Başkanlığı tarafından ilk yapılan açıklamada kadrolar 10 bin 144 olarak belirlenmiş daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı’nın taşra teşkilatları için 30 avukat kadrosu daha tercih robotuna eklenmişti. 

Bir Yorum

  1. Merhabalar yatırılacak olan KPSS harcını yatıramıyoruz.Bununla ilgili sistem hata vermekte.Acil olarak sorunun çözülmesini arz ederim.

  2. Evet bankalar ve bankamatiller kabul etmiyor sistem hata veriyor diyor bilgi lütfen