Kpss

KPSS 2018/1 Merkezi Atama Tercih Sonuçları ÖSYM Tarafından Açıklandı!

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS 2018/1 merkezi atama tercihleri alınmıştı.

Tercih sonuçların Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından az önce açıklandı.

Ayrıca adaylar KPSS 2018/1 merkezi atama tercihlerini Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden aday işlemleri sistemine T. C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak gerçekleştirmişlerdi.

Söz konusu tercihler 26 Haziran 2018 ile 5 Temmuz 2018 tarihleri arasında ve 15 TL olan tercih ücretlerini ise ÖSYM tarafından belirlenen bankalara 6 Temmuz 2018 tarihi mesai bitimine kadar yatırmışlardı.

SONUÇLAR YAYIMLANDI

Peki KPSS 2018/1 merkezi atama tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusu nihayet cevap buldu ve tercih sonuçları açıklandı.

ÖSYM’DEN DUYURU YAYIMLANDI

ÖSYM’den yayımlanan duyuruda ise;

KPSS 2018/1 Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 13 Temmuz 2018 tarihinde saat 15.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Bir Yorum

  1. Atanmış olanlar bidaha tercih veriyor üstüne kazanıp da gitmiyor bizim gibi binlerce kişi bekliyor onların keyfi yüzünden bununla ilgili acil bir düzenleme olması lazım yazık be emeklerinize 30 yıl okutuyosunuz sonra ne halin varsa gör madem öyle o zaman bu okulları kapatın kardeşim ne yokluklar ile okuduk biliyorlarmi