Kpss

KPSS 2018/1 Merkezi Atamada Hangi Kurumdan Kaç Kadro Bekliyorsunuz ? DPB Talepleri Toplayacak

Milyonlarca memur adayı Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulanan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılıyor ve sınava katılan adaylar aldıkları puanlar ile KPSS merkezi atama ile kamu kurum ve kuruluşlarının bünyesinde memur olarak görev yapmak için şanslarını deniyorlar.

Konu ile ilgili olarak geçtiğimiz aylarda Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden KPSS yerleştirme takvimi açıklandı. Bu kapsamda Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan duyurunun, KPSS yerleştirmelerinin detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Konu ile ilgili olarak Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından alınacak olan merkezi yerleştirmeler hakkında “DPB’ce, ÖSYM’nin de görüşü alınmak suretiyle her yılın Ocak ayında bir yerleştirme takvimi belirlenir ve ilan edilir.” hükmüne yer verildiği belirtildi. 

MERKEZİ ATAMA TAKVİMİ

Peki merkezi yerleştirme tercihleri ne zaman yapılacak? Tüm detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. KPSS 2018/1 merkezi yerleştirmeleri için kamu kurum ve kuruluşlarından Devlet Personel Başkanlığı tarafından 12 Mart 2018 ile 11 Mayıs 2018 tarihleri arasında kadro talepleri toplanacak. ÖSYM Başkanlığı tarafından 26 Haziran 2018 ile 5 Temmuz 2018 tarihleri arasında KPSS 2018/1 merkezi yerleştirme tercihleri alınacak.

KAÇ KADRO BEKLİYORSUNUZ?

Kamu kurum ve kuruluşlarından kadro talepleri toplanacak peki sizler hangi kurumdan kaç kadro bekliyorsunuz? Size göre hangi kurum KPSS 2018/1 merkezi yerleştirmelerinde kaç kadro yayımlamalıdır? Buraya tıklayarak görüşlerinizi belirtebilir diğer adaylarla tartışabilirsiniz.

Bir Yorum

  1. Ziraat mühendisi için 10.000 alım istiyoruz

  2. ne yani ilk atama bu mu bundan önce sözleşmeli bi alım olmayacak mı

  3. Ortaöğretim ATT alımı 1850 alım olsun gerçekten çoğu öğrenci bu bölüm için uzak mesafelerden geliyorlar ve sistem değişikliği olduğu bütün öğrenciler mağdur .

  4. Diş protez teknoloji mezunları atama bekliyor lütfen sesimizi duyun artık en az 200 kadro istiyoruz

  5. 30 tane biyomedikal mühendisi alınsın

  6. gıda tarım hayvancılık bakanlığı en az 5000 alım yapsın

  7. Bilgisayar mühendisi ve elektrik elektronik mühendisliği kadroları 8 senedir çok az kadro açılıyor alımlarda mülakatla isme yönelik açılıyor lütfen bu kadar emekle boşta kalıyorlar. Özellikle batıda mühendislere özel iş imkanı var ama doğuda oda yok ben malatyada kendi işini yapan mühendis görmedim asgari ücretle ortaokul lise mezununun yaptığı işlerde çalışılmakta. Atama mezun önceliğine ve birz doğuya yönelik yapılırsa kimse yıllarca işsiz beklemez diye düşünüyorum.

  8. TEKNİK BÖLÜMLERDEN DE YETERLİ DÜZEYDE ELEMAN ALINMALI. İKİ YILLIK MEZUNLARI DA DÜŞÜNMELİLER. ATAMASI VE KARŞILIĞI OLMAYAN YÜZLERCE BÖLÜM VAR, YANİ YAZIK O KADAR GENCE. GENCE DİYORUM ÇÜNKÜ BİR ÇOĞU 30 YAŞ ÜZERİNDE. ÖZEL SEKTÖRDE KENDİN YER BULAMAYAN, 35 YAŞINDAKİ BİR OTOMOTİV TEKNİKERİ NE YAPABİLİR Kİ? MADEM KADRO VERİLMEYECEK ÖYLEYSE BU İNSANLARI KPSS'YE ALMAK HAKSIZLIK OLMUYOR MU? 75 VE AŞAĞISI PUAN ALAN HERHANGİ BİR MEZUNUN BİR KADROYA YERLEŞME ŞANSI YOK DENECEK KADAR AZ VE KALDI Kİ BÖLÜM DIŞI TERCİH YAPMA DURUMDU KALINCA HİÇ ŞANSI KALMAMIŞ OLUYOR. 5 MİLYON İNSANI SINAVA TÂBİ TUTUP SADECE 100 BİN 150 BİN MEMUR ALMAK ÇOK ADALETSİZ BİR DURUM. ZATEN YAŞ DURUMU DA İŞİN İÇİNE GİRİNCE MERKEZİ YERLEŞTİRME DIŞINDAKİ KURUM YERLEŞTİRMELERİNE VE POLİSLİK-GARDİYANLIK GİBİ ALANLARDA OTOMATİKMEN ELENMİŞ OLUYORSUN. DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI VE ÇALIŞMA BAKANLIĞI BUNLARI GÖZ ARDI ETMEMELİ ARTIK. DAHA KAPSAMLI BİR ATAMA BEKLİYORUZ.

  9. TEKNİK BÖLÜMLERDEN DE YETERLİ DÜZEYDE ELEMAN ALINMALI. İKİ YILLIK MEZUNLARI DA DÜŞÜNMELİLER. ATAMASI VE KARŞILIĞI OLMAYAN YÜZLERCE BÖLÜM VAR, YANİ YAZIK O KADAR GENCE. GENCE DİYORUM ÇÜNKÜ BİR ÇOĞU 30 YAŞ ÜZERİNDE. ÖZEL SEKTÖRDE KENDİN YER BULAMAYAN, 35 YAŞINDAKİ BİR OTOMOTİV TEKNİKERİ NE YAPABİLİR Kİ? MADEM KADRO VERİLMEYECEK ÖYLEYSE BU İNSANLARI KPSS'YE ALMAK HAKSIZLIK OLMUYOR MU? 75 VE AŞAĞISI PUAN ALAN HERHANGİ BİR MEZUNUN BİR KADROYA YERLEŞME ŞANSI YOK DENECEK KADAR AZ VE KALDI Kİ BÖLÜM DIŞI TERCİH YAPMA DURUMDU KALINCA HİÇ ŞANSI KALMAMIŞ OLUYOR. 5 MİLYON İNSANI SINAVA TÂBİ TUTUP SADECE 100 BİN 150 BİN MEMUR ALMAK ÇOK ADALETSİZ BİR DURUM. ZATEN YAŞ DURUMU DA İŞİN İÇİNE GİRİNCE MERKEZİ YERLEŞTİRME DIŞINDAKİ KURUM YERLEŞTİRMELERİNE VE POLİSLİK-GARDİYANLIK GİBİ ALANLARDA OTOMATİKMEN ELENMİŞ OLUYORSUN. DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI VE ÇALIŞMA BAKANLIĞI BUNLARI GÖZ ARDI ETMEMELİ ARTIK. DAHA KAPSAMLI BİR ATAMA BEKLİYORUZ.

  10. T.C başbakanlık devlet personel başkanlığı.www.dpb.gov.tr enes polat D.P.B.?.《

  11. 3248den en az 10 kadro istiyoruz gecen yıllara gore sayı bayağı düştü lütfen duyun

  12. Biyomedikal mühendislerine bu atamada en az 100 kadro verilmeli, 2016 kpssden sonra yalnızca 17 kişi atama yapıldı sayı az işsiz mezun cok

  13. Biyomedikal mühendislerine bu atamada en az 100 kadro verilmeli, 2016 kpssden sonra yalnızca 17 kişi atama yapıldı sayı az işsiz mezun cok

  14. Önlisans elektirik bölümü alımı çok az atamada öncelik verilmeli

  15. 3179 bölümü mezunları alınsın çok magdur olduk en az 500 kadro istiyoruz lütfen yardımcı olun..

  16. Polisligin yaş olayini duzenleyin (31 araligi 1 ocak yapin ) sure bitmeden ben dahil cok madur var

  17. Tıbbi laboratuvar teknikerleri en az 2000 bin kadro 36 bin mezunumuz varrr

  18. Atama yapılırken mezuniyeti önce olan ve yaşı büyük olan öncelikle atansın, yıllardır girip girip atanamadan kaldık, kpss ye girmekyen emekli olucaz artık, lütfen bu önerimi dikkate alın. Teşekkürler

  19. KPSS MAĞDURU OLMAKTAN BIKTIK ARTIK BU SAATTEN SONRADA BİR ŞEY OLACAĞINI ZANNETMİYORUM YAŞ OLDU 44 TAŞERONA Mİ GEÇSEK KPSS TAŞERON OLSA DAHA EVLADIR. İNANCIMI YİTİRDİM. 2016 KPSS BİR SKANDALDIR.ADAM 95 PUANLA HİZMETLİ OLARAK ATANIYOR.

  20. Kpss ile madem alım yapmayacaksiniz neden bu sınav var biri bunu izah etmeli! Yıllardır bi umut kpss ye hazırlanmaktan ömrümüz tükendi yeter!

  21. Kpss ile madem alım yapmayacaksiniz neden bu sınav var biri bunu izah etmeli! Yıllardır bi umut kpss ye hazırlanmaktan ömrümüz tükendi yeter!

  22. ben elektrik elektronik mühendisliği mezunuyum. yıllardır işe giremedim. maddi konuda çok sıkıntıdayım. işe alımlarda en az 5000 kadro bizim bölüme verilmesini istiyorum.

  23. Iktisat mezunuyuz boşuna pazarlama öğretmenliği için sertifika aldık.Artık bu sorunu bi çözüme kavvusturun ya…

  24. Iktisat mezunuyuz boşuna pazarlama öğretmenliği için sertifika aldık.Artık bu sorunu bi çözüme kavvusturun ya…

  25. Biyomedikal mühendislerine bu atamada en az 100 kadro istiyoruz.2 yılda toplam 17 kişi alım yapıldı ve 90 puanlarla hala atanama bekliyoruz

  26. Biyomedikal mühendisleri son atamada en az 100 kadro istiyoruz!!

  27. elektrik elektronik mühendisiyim bu yıl atamalarda en az 5000 kadro verilmesini istiyorum.

  28. Yasli bakımı için en az 700 kişilik alım yapılmasını istiyoruz

  29. çevre koruma ve kontrol bölümü önlisans mezunları için en az 500 atama yapılmasını istiyoruz.

  30. Diş protez teknoloji mezunları atama bekliyor lütfen sesimizi duyun artık en az 20 kadro istiyoruz

  31. Büro yönetiminde alımların artmasını içişleri bakanlığımızdan talep ediyoruz..

  32. Ya adliyelere HARİCİ bölümler alınmasın yada bölüm şartı kalksın yüksek puanlarla mağduruz büro yönetimi bizden düşük puanla üniye girmelerine rağmen atama puanı 80 lere düştü adalet hala 95 lerde

  33. Ali ye katıliyorum 6000 kadro iyi olur cunku bugune duz liselere en cok 50 veya 100 kadro verildi

  34. Matematik mezunlarından da alım olmasını talep ediyoruz. 80 üstü puanlarla ögretmenliğe atanamıyoruz. Bankalara alınmıyoruz. Dersaneler kapandı. Hiçbir yer alım yapmıyor.