Kpss

KPSS Merkezi Atamalarında Yeterli Kadroyu Alamayan Bölümler ve Talepleri

Kamu Personeli Seçme Sınavı Merkezi atamalarında yeterli kadro bulunmadığını ve bu yüzden atanamayan kişilerin taleplerini dile gtirmeye devam ediyoruz.

Yine açıklanan kadro sayılarının yetersiz olduğunu dile getiren adaylar. Kamu Personeli Seçme Sınavı merkezi atamalarında yeterli kadro açılmadığından ve kadro sayısının arttırılmasını talep ediyorlar.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Merkezi Atamalarda Yeterli Kadro Alamayan Bölümler ve Talepleri İse Şu şekilde ;

Bilgisayar Teknolojileri: Bilgisayar teknolojileri bölümü ile ilgili olarak adaylar bilgisayar işletmenliği ve programcı gibi kadroların sadece kendi okullarından mezun olanların arasından tercih edilmesini dile getiriyorlar.

Veterinerler : Veterinerler de yeteri kadar kadro olmadığı için atanamadıklarını dile getirenler arasında. Veterinerlerin sadece hayvan sağlığı değil insan sağlığı içinde önemli olduğunu dile getiren veterinerler , hayvansal gıdaların denetiminde görev alma isteklerini özellikle dile getirirken ülkemizde bulunan her köyün en az 1 veterinere ihtiyacı var minvalinde konuşuyorlar.

Spor Yöneticilği : Her üniversitede spor yöneticiliği bölümünün açıldığından dert yanan adaylar bu bölümlerden 75 bin civarı mezun çıktığını dile getiriyor. 75 bin kadar mezun karşığında 500 atama olması sonucunda merkezi atama yüzünden atanamadıklarını dile getiriyorlar ve merkezi atamalarda kadroların arttırılmasını talep ediyorlar.

Gıda Mühendisleri: Gıda mühendisleri yine gıda denetimi hakkında mühendis alımlarının arttırılmasını talep ediyorlar.KPSS’de yüksek puan almalarına rağmen alımların kısıtlı olması sebebiyle atanamayan gıda mühendisleri merkezi atamalarda sayının arttırılmasının çok önemli olduğunu ve devletin bu konuda bir adım atması gerektiğini savunuyorlar.

Emlak Yönetimi : Emlak yönetimi mezunları ise bir çok bakanlıkta görev yapabileceklerini fakat sadece tapu ve kadastro alımlarında tercih yapabildiklerinden dert yanıyor. 15 bin mezunun atama beklediğini dile getiren adaylar sorunun bir an önce çözülmesi taraftarı.

Kamupersoneli.net