Kpss

KPSS Öğretim Yöntem ve Teknikleri (ÖYT) Soruları Cevapları ve Yorumları 22 Mayıs 2016

  2016 KPSS Eğitim Bilimleri sorularından Öğretim Yöntem ve Teknikleri sınavı sona erdi. ÖSYM tarafından 22 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen  KPSS Öğretim Yöntem ve Teknikleri maratonu nihayet bitti. Sınava giren adaylar sınavın zorluğundan yakındılar. Peki size göre 2016 KPSS Öğretim Yöntem ve Teknikleri  sınavı kolay mıydı zor muydu?

Tüm yurt genelinde gerçekleştirilen KPSS Eğitim Bilimleri derslerinden olan Öğretim Yöntem ve Teknikleri sınavına ait sorular cevaplar ve yorumlar ile ilgili tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. ÖSYM tarafından 22 Mayıs 2016 Pazar öğlen ikinci oturumda gerçekleştirilen ,KPSS Eğitim Bilimleri derslerinden birisi olan ve yaklaşık 20-21 soru sorulan KPSS Öğretim Yöntem ve Teknikleri bölümüne ait sorular ve cevaplar burada bulabilisiniz. 

2016 KPSS Öğretim Yöntem ve Teknikleri Soruları ve Cevapları

Sınavda adaylara Öğretim Yöntem ve Teknikleri testi için hemen hemen 20 21 soru soruldu.Bir çok aday şimdi 2016 KPSS Öğretim Yöntem ve Teknikleri  sınavının kolay mı zor mu olduğunu tartışıyor ve bu sorunun cevabını arıyor.

2016 KPSS Öğretim Yöntem ve Teknikleri ‘de Hatalı soru var mıydı? Hangi sorularda zorlandınız, hangileri çok kolay geldi? Sınav süresi sorular için yeterli oldu mu?

YORUMLAR ALT TARAFTA YAPILMAKTADIR.SİZDE YORUM YAPARAK KATKIDA BULUNABİLİRSİNİZ

Sizlerde konu hakkında yorumlarınızı bizlerle paylaşabilir ve 2016 KPSS Öğretim Yöntem ve Teknikleri  sınav soruları hakkında yorum yaparak diğer yorum yapacak olan sınava giren arkadaşlarınıza fikirlerinizi söyleyebilirsiniz.Paylaşımlarınız ile diğer sınava giren arkadaşlarınıza yardımcı olabilirsiniz..