Kpss

“ KPSS Önlisans Tercih Kılavuzu Yayımlandı “ Şeklindeki Haberler Gerçeği Yansıtmıyor!

İnternet ortamında yer alan birçok haber sitesi, milyonlarca vatandaşı yanılgıya uğratmakta, gereksiz heyecan ve problem yaşatmaktadır.

KPSS Önlisans tercih kılavuzunun yayınlandığı yönündeki bu gerçek dışı haberler, tamamiyle insanları kandırmak ve tık almak üzere yapılmış haberlerdir.

Bu haberleri yapanlara aşağıdan ulaşabilir, kanıtlı olarak görebilirsiniz. Lütfen itibar etmeyiniz, tepkinizi gösteriniz.
Habertürk, CNN Türk, NTV, HABER 7 gibi hemen hemen tüm haber siteleri, ziyaretçi çekebilmek, okunma oranlarını artırabilmek adına bu tarz girişimlere başvurup, milyonlarca kişiyi kandırmaktadırlar. Gerçek dışı bilgilerle de kamuoyunda yanlış bir algı ve bilgi kirliliğine neden olmaktadırlar.
 

KPSS Önlisans tercihlerinin alınmaya başlayacağı zaman aralığı, Devlet Personel Başkanlığı tarafından belirlenmiştir. DPB tarafından yapılan bilgilendirmeye ulaşmak için aşağıya göz atabilirsiniz.

ÖSYM Başkanlığı 21 Aralık – 30 Aralık 2016 tarihleri arasında Merkezi Yerleştirme için 2016 KPSS’ye giren Lise, Önlisans ve Lisans düzeyindeki milyonlarca adaydan tercih alacaktır. 

KPSS Önlisans Tercih Kılavuzuna yönelik meraklı bekleyişini sürdüren adaylarımız, en güncel ve doğru bilgilerden nasıl haberdar olabilirler? Eğitim ve KPSS haberleri nereden takip edilir?

Bir Yorum

  1. 2016 kpss lisans duzeyi,tercihleri nedense bir turlu yapilmadi.bu konuyla ilgili hicbir yerde bilgilendirme yapilmiyor.

  2. Gerçek dışı haberlerle stres altında bırakıyorlar bizi bilgilendirme için teşekkür ederiz

  3. Hayırlı Akşamlar KPSS Puanım 65332295 Lise Mezunuyum İzmir Buca Yaşıyorum Açık Ögretim Lisesini 2013 Bitirdim Aşçılık Çırağı Ve Bilgisayar İşletmenligi Sertifikam Var Şansım Varmı Saygılarımla Hayırlı Akşamlar KPSS 2016 Hayırlı Olsun *