Kpss

KPSS Tercihlerinde istenilen belgeler için son tarih!

 21 Aralıkta başlayan KPSS 2016/2 Merkezi Yerleştirmeleri için tercih süreci devam ediyor.

Kamupersoneli.net olarak çok önemli bir konuda sizleri uyarmak istiyoruz. Kadro ve pozisyonların karşısında yazan ilgili belge, sertifika, ehliyet ve bonservislere en geç, tercih döneminin son günü olan 30 Aralık 2016 tarihine kadar sahip olunması gerekmektedir.

Aksi halde KPSS 2016/2 Tercihlerinde istenilen , İlgili belge, sertifika, ehliyet ve bonservislere en geç ” 30 Aralık 2016″ya kadar sahip olmayan adayların bu kodların olduğu kadro/pozisyonları kesinlikle tercih etmemeleri gerekmektedir. Buna rağmen tercih yaparak yerleştirilen adayların atamaları yapılmayacaktır ve 2 yıl boyunca bir daha merkezi tercih yapma haklarını kaybedeceklerdir yani diğer bir deyişle puanları yanacaktır. (Kurumsal alımlara başvurulabilir.)

ÖSYM tarafından ataması yapılan adayların atamaları , ilgili belge ve sertifikaları isteyecek olan kurum tarafından iptal edilecektir

Tercih Kılavuzunda Geçen İfadeler

*KADRO VE POZİSYONLARA ATANMA

ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadro ve pozisyonlara kamu kurum ve kuruluşlarınca doğrudan atanacaklardır. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildikleri kurum veya kuruluşa teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır. 

*DİĞER HUSUSLAR

Adayların, diploma veya geçici mezuniyet belgeleri ile tercih edecekleri kadro ve pozisyonların karşısındaki başvuru şartları arasında yer alan; Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı, sürücü belgesi, sertifika vb. diğer belgelere, yerleştirme işlemine son başvuru tarihi (30 Aralık 2016) itibariyle sahip olmaları gerekmektedir.
Kamupersoneli.net- Özel Haber


Bir Yorum

  1. İnfaz koruma görevlisi olmak için nasıl başvuru yapılıcak bilgisi olan yardımcı olabilir mi

  2. infaz memuru olmak için istifa etmiş uzman çavuş olma şartı var uzman çavuş isen adalet bak sitesinden müracat yap

  3. merhabalar.ben oncelikli olarak bana uygun kadro ve pozisyonlari yazdim.daha sonrada sertifikam olmadığı halde sertifika isteyen kadrolardan da tercih yaptim.sizce tercihlerimi degistirmelimiyim.

  4. merabalar. ben tercih ettiğim yerin niteliğinde güvenlik tahkikatının olumlu sonuçlanması diye bişey gördüm sanırım bu belgede 2 ay da felan çıkıyomuş yukarıdaki haberde 30 aralıka kadar istenilen belgelerin alınması gerektiği söyleniyo nasıl olacak lüttfenn bilen biri söyleyebilir mi

  5. güvenlik tahkikatı 2 ayda cıkyo diye duydum 30 aralık sonsa nasıl olacak son bi gün var zaten biri açıklayabilirmi lütfenn çok önemlii

  6. ya ben bişey duydum güvenlik soruşturması iki ay mı sürüyo eğer öyleyse 30 aralığa kadar nasıl belge yetişecek