Kpss

KYK Mülakat Sonuçları İle İlgili Sitemizden Zorunlu Açıklama

 28 Haziran 2016 tarihli haberimizde “KYK Personel Alım Sonuçlarının” bugün veya yarın açıklanacağı yönünde haber girmiştik. Bu haberimizin ardından mülakata katılan adaylar haklı olarak haberimizin gerçekliğini sorgulamaya başladılar ve bizleri arayıp bu konuda bilgi istediler. Takipçilerimize zorunlu bir açıklama yapmamız yerinde olacaktır.

Adaylar Bilgisayar Başında Bekliyor
 

KYK mülakatlarının ardından sonuçların açıklanmasını bekleyen adaylar, sürekli bilgisayar başında beklemektedir. Sonuç açıklanma tarihi belli olmadığı için adayların beklentisine cevap vermek adına Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Sayın Faruk ÖZÇELİK’ten sosyal medya yoluyla sonuçların açıklanmasıyla ilgili bilgi almak istedik. Aldığımız bilgiyi de takipçilerimizle paylaştık. Haberimizde abartı bir ifadeye yer verilmemiş, aldığımız bilgi aynen aktarılmıştır. Haber kaynağımızı açıklamak zorunda olmamıza rağmen Sayın Müsteşarımızdan özür dileyerek aldığımız bilgiyi aşağıda aktarıyoruz. 

Terör Saldırısı Ülkeyi Olumsuz Etkiledi
 

İstanbul’da yaşanan terör saldırısı yüzünden bürokraside kısa bir süre de olsa birtakım aksamaların ve gecikmelerin olması doğaldır. Bakan onayı ve imzası veya Müsteşar onayı ve imzası gecikebilir. Olağanüstü bir durum olduğu için bürokraside bir gecikmeden kaynaklı KYK Personel alım sonuçlarının da geciktiğini düşünmekteyiz. Nitekim farklı kaynaklardan aldığımız bilgiler de o yöndedir. Ülkemizde yaşanan terör saldırısından sonra birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız olduğu şu günlerde atama bekleyen adayları sağduyuya ve sabra davet ediyoruz.

KPSS 2016/1 Tercihleri yarın sona erecek. İş İşten geçmeden Sayın yetkilileri bugün sonuçları açıklama davet ediyoruz. Temenni ederiz ki adayların gergin bekleyişi tez zamanda son bulsun.

KYK 1403 Memur Alımı Mülakat Sonuçları Açıklandı 

Yaptığımız haber sonrasında Kredi ve Yurtlar Kurumu merkezi atamalar sona ermeden adayların mağdur olmaması adına mülakat sonuçlarını açıklandı.

Bir Yorum

  1. bu nasıl bakanlık arkadaş ya kimseleri takmıyor ya neyi bekliyorsunuz insanları neden mağdur ediyorsunuz

  2. Lütfen artık açıklansın beklemekten yorulduk bu kadar zor olmamalı