Kpss

O Adayların KPSS Tercihleri Geçersiz Sayılacak

 Tercih Ücreti Yatıramayanlar için Ek Süre Yok – Sonuçlar İçin Bekleyiş Başladı KPSS 2016/1 kapsamında tercih yapan adayların tercih ücretleri için son gün olan 11 Temmuz 2016 ‘dan sonra ek süre verilip verilmeyeceği yönündeki mesajlar kamupersoneli.net’e sık sık geliyor.


ÖSYM bilindiği gibi genellikle tercih ücretleri konusunda tercihlerin bittiği gün ya da bir gün sonrasına kadar süre tanır fakat bu tercih süreci ramamazan bayramına girdi ve adayların ödeme sıkıntıları yaşamasının önüne geçmek için tercih ücreti son ödeme tarihini erteledi ve 11 Temmuz 2016 saat 23:59 olarak belirledi.

Tercih işlemlerini yapan ve çeşitli nedenlerden dolayı tercih ücretini ödeyemeyenler ek süre verilip verilmeyeceğini merakla bekliyor. Söz konusu adayların tercihleri malesef geçersiz sayılacak. Çünkü ÖSYM’ce yapılan duyurulara göre tercihler ya da tercih ücreti için ek süre verilmeyeceği duyurulmuştu.

KPSS 2016/1 kapsamında tercih yapan ve sonuç bekleyen tüm adaylara hayatlarında başarılar dileriz. KPSS 2016/1 kapsamındaki tüm soru ve sorunlarınızı bizlerle ve diğer adaylarla forum.kamupersoneli.net adresi üzerinden paylaşabilirsiniz. KPSS 2016/1 ile ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını google play üzerinden kolaylıkla indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara