Kpss

Olan 2010 KPSS Mağdurlarına Oldu

Kamudaki FETÖ temizliği son sürat devam ederken, 2010 KPSS ile atanan kişiler kamudan ihraç edilirken, söz konusu sınavda iyi puan almalarına rağmen atanamayan onbinlerce adayın mağduriyeti hakkında bir çalışma henüz yapılmadı. 2010 KPSS mağdurları gün geçtikçe ümidini yitiriyor. Hileyle kamu kurumlarına atanan FETÖ’cü militanların kamudan temizliği sürerken, onların yüzünden yüksek puan almalarına rağmen atanamayan KPSS mağdurları için henüz bir çalışma yapılmadı.

2010 KPSS mağdurlarıysa, Kamudan atılan FETÖ’cülerden boşalan kadrolara atanmak için müjdeli haber bekliyor. Hükümet cephesindense konu ile ilgili net bir açıklama henüz gelmedi. Bilindiği gibi kısa süre önce  (1 Ağustos 2016) 2010 KPSS ‘nin GY-GK kısmı da iptal edilmiş, ve ilgili sınav puanlarına göre atanan tüm memurların memuriyetleri sıkıntılı duruma gelmişti. İptal işleminden sonra hükümet cephesinden gelen açıklamalarla hakkıyla memur olanlar rahatlamış, kopya ile atananlar ise önce açığa alınmış sonra da bahsi geçen kişilerin memuriyetten ihraç edilmeleri için gerekli düzenlemeler yapılmıştı.

Bu kapsamda çıkarılan KHK ile 2010 KPSS’de kopya çekerek atananların memurluktan çıkarılmasına yönelik düzenleme getirilmişti. Maliye Bakanlığı’ndan yapılan açıklamayla kopyacı memurların şimdiye kadar aldıkları maaşların kendilerinden talep edilmeyeceği sadece memuriyetlerinin sonlandırılacağı bildirilmişti. Haberimizin başına dönecek olursak 2010 KPSS ‘de yüksek puan almasına rağmen atanamayanlara hükümetten bir müjdeli haber gelecek mi? bunu zaman gösterecek. Gelişmelerden haberdar olmak için kamupersoneli.net mobil uygulamasını hemen şimdi ücretsiz indirin.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. hakkıyla atananlar korunuyorsa haksızlığa uğrayan mağdurlar da korunmalı.

  2. 2010 yılında haksız yere emek hırsızlığıyla memur olan para kazanan insanlar, haksızlık ettikleri insanların haklarını nasıl ödeyecek. onlar hak kavramını nerden bilsinler ki. Devletimize ve hükümetimize güveniyoruz.2010da yerleşemeyen biri olarak bizim mağduriyetimizi de görün lütfen.

  3. sonuçları iptal edilenler sıralamadan çıkarılınca puanı düşük olanların puanları da yükselecektir tekrar puanların hesaplanması gerek ağır işleyen adalet ten ümidim yok

  4. haksızlığa uğrayandan kastım ben de atanamayan 2010 kpss mağdurlarındanım yanlış anlaşılmış,iibf mezunuyum 78 nete 69 puan geldi,70 barajı isteyen birçok yere başvuramadım,bu gibi mağduriyetleri kastettim.

  5. Kopya olmasaydi atanabilecek olanlarin da haklari goz onunde bulundurulmali. 2010 kpss ile ilgili de mujde bekliyoruz ben 85 gkgy 91 egitim netiyle atanamadim. 2010 kpss magduriyeti yok onunuze bakin diyenlere soruyorum bu netleri kaciniz yaptiniz bu zamana kadar. Gec de olsa adaletin gelecegine inaniyorum.

  6. 2010 şaibeli olan sınav ısrarla iptal edilmemiş sonucundada bizim gibi kusuratlarla atanamayanlar madur olmuştur. Bizim haklarimizinda iade edileceği konusunda devletimize guvenimiz sonsuzdur.

  7. Haksız yere memur olanlara hakkımı helal etmiyorum. 81 puanla atanamadım 2010 kpss de

  8. Sayın Cumhurbaşkanım fetocular kopyayla yüksk net yapıp binlerce mağdur oluşturdular,2010 kpss mağdurlarına bir müjde verin de biz de bu bayramı başımız dik geçirelim.

  9. Gy gk 99.5netle sinirda kaldim atanamadim kopyacilar olmasaydi kesin atanacakmisim ben hakkimi istiyorum ve cikarilacak khk de müjde bekliyorum

  10. 2010 kpss onlisans magdurlari nada yardımcı olunsun devletimize guveniyoruz

  11. sayın büyüklerim ben sadece gerçek puanımı hakkım neyse onu öğrenmek istiyorum kopyacıları tek tek bulacağız diyorsanız ki diyorsunuz o zaman puanlar yeniden hesaplansın.

  12. Kopyacilar meslekten atildi yerlerine başkaları alınacak peki 2010 mağdurları ne olacak? Boşalan butun kadrolar bizim hakkımız onlar olmasaydı o kadrolarda 6 yıldır bizler çalışıyor olacaktık lütfen sesimizi duyun ve maduriyetimizi giderin sayın cumhurbaskanimiz

  13. Hak yemek çok kolay ama hak teslim etmek ne kadar zor.

  14. 2006 da 89 puanla atanamadim bu ne olacak mahlekemeye versem bi sonuc cikarmi bu yonde bilgisi olan varmi bilgilendirirseniz sevinirim