Kpss

ÖSYM 2018 Lise KPSS Soru ve Cevaplarını Ne Zaman Yayımlayacak?

Devlet kurumlarında memur olma hayali kuran milyonlarca aday 2018 Lise KPSS’ye katılım gösterdiler. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2018 Lise KPSS sonrası ise soru ve cevapları Kamupersoneli.net olarak siz okuyucularımızla değerlendirdik. 

Peki ÖSYM 2018 Lise KPSS soru ve cevaplarını ne zaman yayımlayacak? ÖSYM 2018 Lise KPSS soru ve cevaplarına dair bir açıklamada bulundu mu? Tüm bu soruların cevabını siz okuyucularımız için derledik. 

2018 LİSE KPSS SORU VE CEVAPLARI

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 81 şehirde 2018 Ortaöğretim KPSS gerçekleştirildi. 7 Ekim Pazar günü gerçekleştirilen sınava 3 milyondan fazla memur adayı katılım gösterdi. Adaylar 2018 Ortaöğretim KPSS kapsamında 120 soruya 130 dakika da yanıt vermek için ter döktüler. Genel Kültür ve Genel Yetenek alanlarından soruların soruları ise sınav sonrası Kamupersoneli.net ailesi olarak beraber değerlendirdik. 

Peki sınavın tamamlanmasının ardından ÖSYM Başkanlığı 2018 Lise KPSS soru ve cevaplarını ne zaman yayımlayacak? ÖSYM Başkanlığı bu konuya dair herhangi bir açıklamada bulunmadı. Ancak bundan önce gerçekleştirilen sınavlar ve sonrasında yaşanan süreçler göz önünde bulundurulursa 2018 Lise KPSS soru ve cevaplarının sınavdan sonraki bir hafta içinde ilan edilmesi bekleniyor. 

Kamupersoneli.net olarak 2018 Lise KPSS soru ve cevapları ÖSYM Başkanlığı tarafından açıklandığı anda siz okuyucularımıza mobil uygulamamız aracılığıyla anlık olarak aktaracağız. Sizlerde 2018 Lise KPSS soru ve cevapları yayımlandığı anda haberdar olmak istiyorsanız, aşağıda yer alan bağlantılar aracılığıyla mobil uygulamalarımızı telefonlarınıza indirebilirsiniz.