Kpss

ÖSYM 22 Mayıs 'ta Yapılacak KPSS İçin Adayları SMS ile Uyardı

 ÖSYM 22 Mayıs KPSS Uyarısını SMS’le Yaptı


Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi  ( ÖSYM)  Başkanlığı 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak KPSS için adayları uyardı. Söz konusu sınav için daha önce resmi internet sitesinden bazı yolların kapalı olacağı duyurulmuştu.

Araç Trafiği Kapalı Olacak Göz Önünde Bulundurun

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, 22 Mayıs 2016 tarihinde Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Heyecanı yaşayacak adayları bazı yolların araç trafiğine kapalı olacağı yönünde tekrar uyardı. Adayların telefonlarına sms gönderen ÖSYM söz konusu sınav için sınav merkezlerine giderken yolların kapalı olacağını göz önünde bulundurun ona göre hareket edin uyarısında bulundu. 

Kamu Personeli Seçme Sınavı ile ilgili tüm bilgi ve duyurular için Kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam edin. KPSS öncesi ve sonrası siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

ÖSYM duyuruları, Kamu haberleri, gündem haberleri son dakika haberleri ve çok daha fazlasını kamu haberleri merkezinde bulabilirsiniz. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek gelişmelerden ve çok daha fazlasından haberdar olma imkanına sahipsiniz.