Kpss

ÖSYM az önce açıkladı! EKPSS 2020 ertelendi! Yeni sınav tarihi ne zaman?

ÖSYM, resmi web sayfası üzerinden yeni bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 11 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan 2020 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın koronavirüs salgını sebebiyle ertelendiğini duyurdu.

YENİ SINAV TARİHİ NE ZAMAN?

Açıklama yapan ÖSYM, ertelenen 2020 EKPSS tarihinin ÖSYM Yönetim Kurulu tarafından belirlendikten sonra ilan edileceği duyuruldu. Yayımlanan ifadede “Sınav için ek başvuru tarihi ile kuraya katılacak adayların başvuru yapacağı tarihler de sınav tarihine göre yeniden düzenlenerek duyurulacaktır” ifadesi kullanıldı.

ÖSYM az önce açıkladı! EKPSS 2020 ertelendi! Yeni sınav tarihi ne zaman?

SINAV ERTELENDİ

Koronavirüs salgını sebebiyle 11 Ekim tarihinde yapılması beklenen EKPSS’nin ertelendiğini duyuran ÖSYM, açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Başkanlığımızca 11 Ekim 2020 tarihinde yapılacağı duyurulan 2020 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavının (EKPSS) uygulanma tarihi, Sağlık Bakanlığı “COVID-19 Bilimsel Danışma Kurulu”nun sınavın ilerleyen bir tarihte yapılması önerisi doğrultusunda ÖSYM Yönetim Kurulunca yeniden belirlenerek adaylara ve kamuoyuna duyurulacaktır. Sınav için ek başvuru tarihi ile kuraya katılacak adayların başvuru yapacağı tarihler de sınav tarihine göre yeniden düzenlenerek duyurulacaktır”