Kpss

ÖSYM'den 22 Mayıs 2016 KPSS (Lisans Genel Yetenek , Genel Kültür , Eğitim Bilimleri ) Hakkında Önemli Duyuru

 Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı resmi internet sitesi “www.osym.gov.tr” adresinden 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016-KPSS Lisans/Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) için bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi. ÖSYM resmi internet sitesinden yapılan duyuru şu şekilde ; 


Ankara Valiliği’nin yazısına istinaden, 2016-Kamu Personel Seçme Sınavının (2016-KPSS Lisans/Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) uygulanacağı 22 Mayıs 2016 Pazar günü Ankara’daCumhuriyet Caddesi (Gar Kavşağı-Baruthane Kavşağı arası ile giriş ve çıkışları), Hipodrom Caddesi –Talatpaşa Bulvarı (Ulaştırma Kavşağı ile Opera Köprüsü arası tüm giriş ve çıkışları / Gar kavşağı alt geçidi dahil) ve Kazım Karabekir Caddesi Ulaştırma Kavşağı-İstanbul Caddesi arası) araç trafiğine kapatılacaktır.

22 Mayıs 2016 Pazar günü KPSS sınavına Ankara’da girecek adayların mağduriyet yaşamaması için adayların bilgisine önemle duyurulur.

Kamu personeli seçme sınavı hakkındaki tüm haberleri, duyuruları sınavın öncesi ve sonrasını takip etmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Sınav öncesinde ve sonrasında sınava girecek adaylar için özel bilgilendirmeler, sınav sonrasında adaylarla soruların ve sınav gününün yorumlanmaları ve çok daha fazlasını kaçırmamak için o gün mutlaka kamupersoneli sitesinde olun.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Sayin yetkililer kurum dışı imd alımı talebini haber yapar mısınız?