Kpss

ÖSYM KPSS 2018/1 Merkezi Yerleştirme Tercih Tarihleri

Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz aylarda KPSS 2018/1 merkezi yerleştirmeleri hakkında bir duyuru yayımlanmıştı.

Konu ile ilgili olarak Devlet Personel Başkanlığından yayımlanan duyuruda “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmeliğin Ek 1’inci maddesinin ikinci fıkrasında “DPB’ce, ÖSYM’nin de görüşü alınmak suretiyle her yılın Ocak ayında bir yerleştirme takvimi belirlenir ve ilan edilir.” ifadelerine yer verilmişti.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden sınav ve yerleştirme takvimi yayımlandı. Yayımlanan yerleştirme takviminde KPSS 2018/1 merkezi yerleştirme tercih tarihleri belirtildi.

YERLEŞTİRME TERCİH TARİHLERİ

Buna göre KPSS 2018/1 merkezi yerleştirmeler hakkında 12 Mart 2018 ile 11 Mayıs 2018 tarihleri arasında Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamu kurum ve kuruluşlarının kadro talepleri alındı. Konu ile ilgili olarak ÖSYM Başkanlığı tarafından KSS 2018/1 merkezi yerleştirme tercihleri 26 Haziran 2018 tarihi itibari ile alınmaya başlanacak ve 5 Temmuz 2018 tarihine kadar devam edecek. 

KPSS 2018/1 merkezi yerleştirmelere 2016 yılında gerçekleştirilen KPSS’ye katılmış olan adaylar tercih yapabilmektedir. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. En az 200 veteriner sağlık teknisyeni alınsın

  2. İş sağlığı ve güvenliği alımı bu seferde olmazsa kapatın kardeşim bu bölümü

  3. Bölüm şartı kalksın yüksek puandan düşük puana doğru alim olsun

  4. Ön lisans sosyal hizmet ve Turizm ve Otel işletmeciligine de kadro istiyoruz. 85 puanla atanamıyoruz!

  5. Önlisans sosyal hizmet ve danismanlik bolumunden alim yapin lütfen bosa mj okuduk bu seferde yas a takilacagiz ya

  6. Turizm ve Otel işletmeciliği bölümünden neden alım yapılmıyor alım yapılmayan bölümler kapatılsın boşuna mı okuyoruz insanları neden mağdur edip hayatı ile oynuyorsunuz

  7. Çağrı Merkezi Hizmetleri bölümünden neden hiç akım yapılmıyor. Bize yapılan bu haksızlığa bir dur deyin artık. Sesimizi duyun artık atama bekliyoruz.

  8. Adalet bölümdende dişe dokunur bi alım bekliyoruz artık 13 -15 rakamları çok komik duruyo cidden. 90 almamıza rağmen atanamadık puanımız yanmak üzere daha ne yapmamız lazım acaba :(

  9. Lütfen halkla ilişkiler ve tanıtım mezunlarına artık yeterli kontenjan versinler iki senedir toplam verilen kontenjan sayısı iki elin toplamını geçmiyor

  10. Büro Yönetiminden hiç alım yapılmıyor. Bu sefer görün artık bizi.

  11. Orman muhendisi en az 500 muhendis kadrosu bekliyor.Senelerdir alim yapilmiyor yeter artik !!

  12. Ortaöğretim laborant lar olarak alım bekliyoruz. Önceden yılda 1-2 kez sözleşmeli alım yapılırken şimdi kadrolu alım 2 defa yapılıyor.!!