Kpss

ÖSYM KPSS 2018/2 Merkezi Atama Tercih Kılavuzu Bekleniyor!

Milyonlarca kamu kurum ve kuruluşlarında atanmak isteyen memur adayı Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavlarına katıldılar. 

ÖSYM tarafından gerçekleştirilen sınava katılan adaylar tarafından KPSS merkezi atama tercihlerinin ne zaman yapılacağı araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak tüm detayları kamupersoneli.net olarak detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından uygulanan KPSS Lisans 22 Temmuz 2018 – 28 Temmuz 2018 – 29 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi. Bunun yanı sıra 5 Ağustos 2018 tarihinde KPSS ÖABT sınavı da uygulandı.

MERKEZİ ATAMA TERCİH TARİHLERİ

Peki merkezi atama tercihleri hangi tarihlerde yapılacak? Lise, Ön Lisans ve Lisans düzeyinde KPSS sınavına katılan ve puanı hesaplanan adaylar Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından aranan merkezi atama tercihlerini yapabileceklerdir. Adaylar tercihlerini 11 Aralık 2018 ile 20 Aralık 2018 tarihleri arasında yayımlanacak olan kılavuza göre gerçekleştireceklerdir. 

Ayrıca Devlet Personel Başkanlığı tarafından kadro dağılımı henüz açıklanmadı. Kadro dağılımı ve merkezi atama tercih robotu yayımlandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Bir Yorum

  1. Tabii ki ulaşır. Herkes üniversite mezunu artık. Bölüm cok is alani yok. Once buna care bulsunlar.