Kpss

ÖSYM KPSS Önlisans Sonuçları için Hala Tarih Vermedi! KPSS ile Kadrolu Memur Olmak Hayal Mi?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı (2016 KPSS Önlisans) sonuçları için adayların meraklı bekleyişi sürüyor.


MEMUR OLMAK İÇİN İLK VE EN ÖNEMLİ ADIM KPSS

Kamuya atanabilmek için ilk ve en önemli adım olarak görülen KPSS‘ye her sınavda yoğun talep oluyor ve adaylar her sınav sonrasında aynı soruyu soruyor! Sonuçlar ne zaman açıklanacak? Bilindiği gibi 2016 KPSS Önlisans ve Ortaöğretimin sınav tarihlerinde değişikliğe gidilmiş ve 22 Ekim 2016 tarihinde yapılması planlanan KPSS Önlisans sınavı 16 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşmişti. 2 Haftayı aşkın süredir adaylar sınav sonuçları ne zaman açıklanacak diye bekliyor.

2016 KPSS ÖNLİSANS VE ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI İLE İLGİLİ NET BİR DUYURU YAYIMLANMIYOR

ÖSYM resmi internet sayfasından ya da sosyal medya hesaplarından sınav sonuçları için hala bir tarih verilmiş değil. 2017 yılının KPSS sonuçlarının bile tarihlerinin belli olduğu göz önüne alınacak olursa ÖSYM’nin Önlisans ve Ortaöğretim sınav sonuçlarını hangi tarihte açıklayacağını kamuoyu ile paylaşmaması ayrı bir merak konusu.  

KADROLU MEMUR OLMAK HAYAL Mİ OLUYOR?

Öte yandan tüm gelişmelerin ışığında hükümet cephesinde kamu personeli alımlarının sınırlandırılacağı, tüm alımlara güvenlik soruşturması getirileceği, kadrolu alımlar yerine sözleşmeli alımların yoğunlaştırılacağı yönünde açıklamalar ve düzenlemeler bir bir geliyor. Bakalım ilerleyen günler neler gösterecek?

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA CEP TELEFONUNUZDA!

ÖSYM tarafından sonuçlar ilan edildiği anda Türkiye’nin lider kamu sitesi kamupersoneli.net siz değerli ziyaretçilerini cep telefonlarınız vasıtasıyla bilgilendirecek. Bu ücretsiz hizmetten faydalanabilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını (Android, İOS) indirmeniz yeterli. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA