Kpss

Sınav Giriş Yerleri Başka İlde Çıkan KPSS Ortaöğretim Adayları Ne Yapacak ?

Bilindiği gibi Kamu Personeli Seçme Sınavı ( KPSS ) lise düzeyi 20 Kasım 2016 tarihinde saat 10.00’da gerçekleştirilecek. 

Adaylar KPSS Genel Kültür ve Genel Yetenek testlerinden sınav olacaklar. Sınavda adaylara 120 soru sorulacak ve adaylara soruları yanıtlamaları için 120 dakika süre tanınacaktır. 

KPSS Sınav Giriş Belgeleri Yayımlandı 

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi her yıl olduğu gibi KPSS sınav giriş belgelerini sınav tarihinden 10 günce açıkladı. 10 Kasım 2016 tarihinde ÖSYM tarafından Ortaöğretim KPSS giriş belgeleri yayımlandı. 

Yapılan yorumlar ve geri bildirimlerde çoğu adayın sınav merkezleri bulundukları ilin dışında olduğu ortaya çıkıyor. Peki adaylar başka ilde çıkan sınav giriş merkezleri için ne yapacaklar ? 

Konu ile ilgili olarak Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ( ÖSYM ) tarafından bir açıkla yapılmış değil. Adayların sınav merkezi seçimlerinde kodlama hatası yaptığı belirtiliyor. Ancak şuan için sınav merkezleri hakkında bir değişiklik yapmak mümkün olmayacak. 

ÖSYM tarafından ilgili konu hakkında herhangi bir açıklama yapıldığında sizleri sitemiz ve mobil uygulamalarımız aracılığı ile anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Tüm personel alımları, kamu haberleri, Polis Akademisi haberleri ve uygulanan sınav, mülakat sonuçlarına ilişkin bilgilere ulaşmak için, mobil uygulamalarımızı kullanabilirsiniz. Uygulanan tüm kamu sınavları ve mülakatları kapsamında en güncel ve en doğru bilgilere bu sayede kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net / ANKARA