Kpss

Son Dakika ! 2016 KPSS Ön Lisans Sınav Yerleri Açıklandı

 2016 KPSS Ön Lisans Sınav Yerleri Açıklandı  

Adaylar tarafından merakla beklenen 2016 KPSS Ön Lisans sınavına dair sınav yerleri duyurusu geldi. ÖSYM resmi internet sayfasından 16 Ekim 2016 tarihinde gerçekleşecek olan 2016 KPSS Ön Lisans sınav yerlerinin açıklandığına dair bir duyuru yayımlandı ve sınav yerlerinin adaylar tarafından öğrenilebilmesi için “https://ais.osym.gov.tr” adresini ziyaret etmeleri gerektiği vurgulandı.

ÖSYM tarafından yapılan resmi duyuru şu şekilde ; Kamu Personeli Seçme Sınavı Ön Lisans:Sınava Giriş Belgelerinin Edinilmesi 16 Ekim 2016 tarihinde uygulanacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı Ön Lisans adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atama işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir. Adaylara saygı ile duyurulur.

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Önlisans/Ortaöğretim başvuruları 9 Ağustos 2016’da başlamıştı ve 24 Ağustos 2016’da sona erdi. 

Başvuruların sona ermesinin ardından, ÖSYM’nin sınav takviminde yaptığı değişiklik nedeniyle Önlisans/Ortaöğretim KPSS tarihleri de değişmişti. Önlisans KPSS 16 Ekim’de, Ortaöğretim KPSS ise 20 Kasım’da yapılacak.