Kpss

Tapu Kadastro KPSS 2017/6 Tercih Kılavuzu ÖSYM Tarafından Yayımlandı !

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü KPSS 2017/6 tercih kılavuzunun erişime açıldığı ifade edildi. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 1300 sözleşmeli personel alımına ilişkin ÖSYM, KPSS 2017/6 tercih kılavuzunu yayımladı. 

ÖSYM’DEN YAYIMLANAN DUYURU

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün sözleşmeli personel pozisyonlarına 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alınacaktır. Adaylar tercihlerini, 20-29 Haziran 2017 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebileceklerdir. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 29 Haziran 2017 tarihinde saat 23.59’da sona erecektir.

Adaylar, tercihlerini yukarıda belirtilen KPSS-2017/6 Tercih Kılavuzunda yer alan kurallara göre, 20 Haziran 2017 tarihinde saat 15:00’den itibaren internet üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifrelerini kullanarak kendileri yapacaklardır. Adayların kılavuzu dikkatle incelemeleri önem arz etmektedir.

Bir Yorum

  1. Büro personeli için bilgisayar bilinmesi gerekiyor f klavye gerekiyor ikisi de bende mevcut yalnız bilgisayar programcılık mezunu olduğum için başvuramıyorum bunları da dikkate alsanız gerekli olanları incelesin nitlik olarak koysanız

  2. Tercihlerin ilçe ilçe dağılması çok büyük haksızlık yaratacak. Örneğin emlak yönetimi için 340 farklı seçenek var tercih hakkımız sadece 30. Piyango resmen. Ya tercih hakkı 100 falan olmalı ya da ilçe bazında ayırmak yerine il bazında ayırmak lazım. Örneğin Afyon -10 kişi gibi. Burada 10 farklı Afyon ilcesi seçeneği var.

  3. Lisans programlarından hangileri başvuruyorlar ya sadece tapu kadastro mezunu diyo gibi yanlış mi anladım ?

  4. iki üç tane kadro açıyor binlerce başvuru alıyorlar 15 tl yi götürüyorlar.

  5. Önlisans için maaş durumu ne oluyor bilgi verir misiniz büro personeli olarak