Kpss

Zabıta Memuru Adayları KPSS 2016/1 Tercih Sonuçlarını Bekliyor

Zabıta Memuru Adayları KPSS 2016/1 Tercih Sonuçlarını Bekliyor !

Merkezi Atama için Tercih heyecanı kısa süre önce sona ermişti. Belediyelerin Zabıta memuru kadroları için başvuruda bulunan adaylar ilgili sonuçlar için sabırsızlanmaya başladı.

Kaç Belediye Zabıta Memuru Alımı Yapacak?

23 Belediye Zabıta Memuru Kadrosu için alım yapacaktı. İlgili alımlar için tercih yapmak isteyen adayların lisans, önlisans eğitim düzeyinde olmaları gerekiyordu.  

Kamu Personeli sitesi olarak merkezi atama heyecanını tüm ziyaretçilerimizle en başından sonuna kadar yaşadık ve tercih süreci boyunca siz değerli ziyaretçilerimizi son dakika haberleri ve gelişmeleri ile bilgilendirdik ve tercihlerinize elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştık.Zabıta memuru kadroları için duygu ve düşüncelerinizi forum.kamupersoneli.net adresinden bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

ÖSYM tarafından tercih sonuçlarının açıklanmasına dair net bir tarih verilmedi ama önceki tercih sonucu açıklama tarihlerine bakıldığında tercihlerin sona erdiği günden 3-4 iş günü sonrasında genellikle sonuçlar açıklanıyor. Bu sene ramazan bayramı tatili dolayısıyla 1 Temmuz 2016 tarihinde sona eren tercihlerin sonuçlarının açıklanması biraz sarktı.

Tercih Ücretleri için Son Gün

Bugün tercih ücreti ödemeleri için son güne girildi. 11 Temmuz 2016 (bugün) Saat 23:59  ‘a kadar adaylar tercih ücretlerini ilgili bankalar ya da ÖSYM’nin resmi internet sayfasında bulunan ÖDEMELER kısmından banka kartı ya da kredi kartı ile yatırabilirler.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. Puanım 73 ortaöğretimden zabıtalığı seçtim acaba olur mu?