Kpss'siz Personel Alım İlanları

İŞKUR Aracılığı İle 21 Kamu Kurumuna En Az İlkokul Mezunu 119 Personel Alımı Yapılıyor ! 21 Ağustos 2019 İŞKUR İş İlanları

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresi üzerinden 21 Ağustos 2019 tarihi itibari ile çeşitli ilanlar yayımlandı. Konu ile ilgili olarak İŞKUR üzerinden 21 kamu kurumu tarafından ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlar kapsamında toplamda 119 personel alımı yapılıyor. Ayrıca adaylarda ilanlara göre en az ilkokul mezuniyet şartı aranmaktadır. Adaylar ilanlara alım yapılacak olan ilin İŞKUR İl Müdürlüğü üzerinden yapabileceklerdir. Ayrıca adaylar online olarak da başvuru yapabileceklerdir. Ancak adayların İŞKUR kaydı yaptırmaları gerekiyor. Aşağıdaki linkler üzerinden ilanların detaylarına ulaşabilir ve kayıt yaptırabilirsiniz. 

ALIM YAPILACAK KURUMLAR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden 21 kamu kurumunun ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanların detaylarını görüntülemek için aşağıdaki linke tıklamanız gerekmektedir. Buna göre İl Emniyet Müdürlüğü, Öğretmenevi ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü gibi kurumların ilanları yayımlanmıştır. 

GENEL ŞARTLAR 

Yayımlanan bu ilanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartalara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adayarın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerkmektedir. Ayrıca adayların ilanlarda belirlen mezuniyet şartına ve yaş şartına haiz olmaları gerekmektedir 

Bunun yanı sıra adaylarda ilanlara göre özel şartlar aranmaktadır. Bu şartlara da haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. 

İŞKUR KAYDI VE BAŞVURULAR 

Adaylar başvurularını İŞKUR İl Müdürlüklerinden veya online olarak yapacaklardır. Online başvuru yapmak isteyen adaylar ise öncelikle İŞKUR kaydı yaptıracaklardır. 

İŞKUR kaydı yaptıracak olan adaylar aşağıdaki link üzerinden üyelik sözleşmesini onaylayarak gerekli bilgilerini gireceklerdir. Adaylar bilgilerini girdikten sonra özgeçmişlerini oluşturacak ve diğer link üzerinden ilanlara rahatlıkla başvuru yapabileceklerdir. 

İŞKUR Kaydı İçin TIKLAYIN.

İlanların Detayları İçin TIKLAYIN.

Bir Yorum

  1. Sizinle çalışmak istiyorum kendime güvenim sonsuz amirlerimin bana verdiği işi sonuna kadar yapmaya çalisirim

  2. Sizinle çalışmak istiyorum satış elemanı olarak bı çok sektörde deneyimim var ayrıca servis komisi olarak ta belgem var meslek kursundan

  3. Iskur gittim ogle bi haber yok diyor yani ilan yok diyor kime inanalım ozman biz

  4. 53 yaşındayım ağır vasıta c d e g opt ehliyetim var iş arıyorum şöförüm madem iş vermek istiyorsunuz telefon numaram 05363357675 görelim doğru bildirim yaptığınızı. Çayırova kocaelinde ikamet ediyorum istanbul anadolu yakası olabilir seyyare engelim yok ingilice rusça biliyor ve konuşabiliyorum aktif arayın hikaye yazmayın.