Kpss'siz Personel Alım İlanları

İŞKUR Üzerinden 2 Bin 205 İlan Yayımlandı: En Az İlkokul Mezunu 9 Bin 356 İşçi Alımı Yapılıyor (15 Ağustos İŞKUR İşçi Alım İlanı)

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden toplam 2 bin 205 ilan yayımlandı. 15 Ağustos 2019 tarihi itibari ile yayımlanan ilanlar kapsamında 9 bin 356 beden işçisi alımı yapılıyor. Beden işçisi alımına ilişkin şartları, detayları ve başvuru ayrıntılarını aşağıda kamupersoneli.net olarak paylaştık. Bunun yanı sıra beden işçisi alımına ilişkin başvurular İŞKUR İl Müdürlükleri aracılığı ile gerçekleştirilecek. Mesai saatleri dışından da başvuru yapacak olan adaylar öncelikle İŞKUR kaydını yapacak ve daha sonra ilanlara başvuru yapabilecektir. İlanlara başvuru linkini de haberimizin devamında paylaştık.

KENDİ YAŞADIĞIM İLDE YAYIMLANAN İLAN SORGULAMA 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan beden işçisi alım ilanlarının detaylarına göre personel alımları İstanbul, Manisa, Mağla, Tekirdağ, Antalya, Bursa, Uşak Gaziantep olmak üzere çok sayıda ilde gerçekleştiriliyor. Kendi ilinizde ilanların yayımlanmadığını görebilmek için aşağıda paylaşılan linke tıkladığınızda üst tarafta kalan il bölümüne kendi şehrinizi yazarak arama yapabilirsiniz. Böylelikle kendi şehrinizde ilan olup olmadığını görüntüleyebilirsiniz. 

GENEL ŞARTLAR

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan beden işçisi ilanlarına başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Her ilan için ayrı ayrı özel şartlar belirlenmiş ancak genel şartlar her ilan için aynıdır. Buna göre adaylarda aranan genel şartlar şöyledir:

– Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

– Vardiyalı çalışabilecek olmak, 

– İlköğretim, Ortaöğretim EML, veya MYO mezunu olmak,

– İlanın yayımlandığı ilde ikamet ediyor olmak,

– Askerlik hizmetini tamamlamış olmak

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığı ile gerçekleştirebileceklerdir. Ayrıca adaylar online başvuru yapma hakkına da sahiplerdir. Bu bağlamda aşağıdaki link üzerinden başvurularını internet üzerinden yapabileceklerdir. Ancak ilk olarak İŞKUR’a kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Peki İŞKUR’a kayıt nasıl yapılır?

İŞKUR KAYIT OLUŞTURMA

İŞKUR kaydı oluşturmak için yapmanız gerekenler çok basit. İŞKUR kaydı oluşturmak ise iş arayan vatandaşlar için can damarı gibi bir şey. İŞKUR kaydı oluşturduğunuzda yayımlanan ilanları rahatlıkla görüntüleyebilir ve istediğiniz ilana internet üzerinden kısa zamanda başvuru yapabilirsiniz. Bunun için aşağıdaki kayıt linke tıklayarak üyelik sözleşmesini kabul etmeniz ve ardından gerekli bilgileri sisteme girerek kaydınız oluşturmanız gerekmektedir. Kaydınız oluştuktan sonda özgeçmişinizi düzenleyip ilanlara başvuru yapabilirsiniz. 

İŞKUR Kayıt Oluşturmak İçin TIKLAYIN.

BEDEN İŞÇİSİ BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yayımlanan 2 bin 205 beden işçisi alım ilanına başvurular İl Müdürlükleri ile internet züerinden yapılabiliyor. Aşağıdaki link üzerinden arama kısmına kendi şehir isminizi yazarak arama yaptığınızda sizin için ilanların olup olmadığını görebileceksiniz. Kendi ilinizde bir ilan yayımlanmışsa bu ilan numarasını bir yere not ederek İŞKUR İl Müdürlüğü üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Vakit kaybetmeden başvuru işlemlerinizi tamamlamak isterseniz de yukarıdaki gibi İŞKUR kaydı oluşturup başvurunuzu yapabilirsiniz. 

9 bin 356 beden işçisi alım ilanları için TIKLAYIN. 

Bir Yorum