Kpss'siz Personel Alım İlanları

İŞKUR Üzerinden 267 İlan Yayımlandı ! Büro Memuru Alımı Yapılıyor

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden çeşitli ilanlar yayımlandı. Buana göre büro memuru alımı yapılacağı ifade edildi. Büro memuru alımı için 267 ilan peş peşe yayımlandı.

267 İLAN PEŞ PEŞE YAYIMLANDI

Yayımlanan ilan kapsamında İstanbul, Bursa, Konya, Antalya, Çanakkale, Mersin, Ankara, Aydın, Ordu, Kırşehir, Tekirdağ, İzmir, Balıkesir, Sakarya ve daha bir çok il için Büro memuru alımı yapılacağı ifade edildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarına memur alımı için tercih sonuçları bekleyişi devam ederken, özel sektör ve bazı kamu iştiraklerinin büro memuru alımı yapacağına dair duyurular İŞKUR üzerinden yayımlanmaya devam ediyor. 

İŞKUR’un resmi web adresi üzerinden 267 ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanlar kapsamında birçok şehir için geçerli olduğu adayların İŞKUR’a kayıt yaptırarak ilanlara başvuru yapabilecekleri ifade edildi.

Alımların İstanbul, Bursa, Konya, Antalya, Çanakkale, Mersin, Ankara, Aydın, Ordu, Kırşehir, Tekirdağ, İzmir, Balıkesir, Sakarya ve bir çok farklı il için yapılacağı öğrenildi. Büro memuru alımına ilişkin https://www.iskur.gov.tr adresine giriş yapıldıktan sonra arama kısmına ‘Büro Memuru Genel’ yazarak ilanlara ulaşabilirsiniz.

Büro memuru Alımı ilanlarını görüntülemek için belirtilen link alanını tıklayınız

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2267

Bir Yorum

  1. çok çok yoruldunuz 5 senedir 3600 ek göstergeyi çıkaramadınız

  2. Keyiflerini deniz tatil sefalarini bekliyoruz acelemiz yok rahman ve rahhim olan Allahtır 1 oy için neler yaptınız biz zaten köyün gibiyiz önümüze ne atılırsa onu yeriz garip bir milletiz ama şunuda unutmayın her canlı bir gün ölümü tadacaktır kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz hayatımız beklemekle geçiyor ha bugün ha yarın devlet büyüklerine saygilar sevgiler biran önce bu ufak tefek konuların çözülmesi dileğiyle Allaha emanet olun

  3. Abim in çıkmasını istiyorum başka bişey istemiyorum biliyorum erken seçime girmek için afı bekletiyorsunuz ama yazık ediyorsunuz kendinize hevesimizi kırmaya çalışmayın lütfen bu aff çıksın yeter artık 2018 de af dediniz seçimden sonra çıkacak dediniz istanbulu kaybettiniz af gelmedi bi daha seçime girdi yine kaybettiniz yine af gelmedi ve hedefiniz erken seçimde ondan dolayı milleti kandırarak gün uzatıyorsunuz herşey millet için diyorsunuz halbuki kendiniz için yapıyorsunuz illa o koltuğa oturmak istiyorsunuz seçimde koltuk bizde de var hemen gelip oturursunuz sabredin seçim gelecek devran bize dönecek kendinize iyi bakın…