Kpss'siz Personel Alım İlanları

KPSS Şartsız 23 Ağustos'a Kadar Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Yapılıyor !

Konya Selçuklu Belediyesi tarafından Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda KPSS şartsız sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı ifade edildi. İlana başvurular 23 Ağustos’a kadar dvam edecektir. Başvurular şahsen aşağıdaki şekilde gerçekleştirilecektir. Adayların başvurularının geçerli olabilmesi için genel şartlara haiz olmaaları gerekmektedir. İşte ilana ilişkin detaylar… 

KADRO DETAYLARI

Konya Selçuklu Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda fakültelerin siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümlerinden mezun yabancı dil olarak İngilizce belirtilen eğitmen alımı yapılacağı ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

Adaylarda genel şartlar ile özel şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olan adaylar başvuru yapmaya hak kazanacaktır. Adaylarda aranan şartlar ise şöyle belirtildi:

1-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2-657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. Maddesinin 1. Fıkrasının (A) bendinin 1,4,5,6,7, ve 8 numaralı alt bentlerinde yer alan şartları taşımak.

ÖZEL ŞARTLAR

1-Yutiçindeki üniversitelerin lisans programlarından ya da Yükseköğretim Kurulu tarafından bu bölümlere denkliği onaylanmış yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

2-Adaylardan istenilen Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavından (YDS) en az (C) düzeyinde puan almış olmak veya bunlara denk kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir belgeye sahip olmak.

(Yabancı dil sınavların eşdeğerlilikleri; ÖSYM’nin Yabancı Dil Sınavları eşdeğerlilik tablolarından, ilanda belirtilen sınav başvuru tarihi itibariyle güncel olanına göre yapılacaktır. YDS belgelerinin 5 yıl, uluslararası geçerliliği olan belgelerin ise geçerlilik süreleri 2 yıl olarak kabul edilecek ve sürelerin hesaplanmasında, sınav ilk başvuru tarihi esas alınacaktır.)

3-Yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli bulunmamak.

4-MS Office (Word, Excel, Power Point) programlarını iyi derecede kullanabilmek.

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvurular aşağıdaki başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler ile 23 Ağustos mesai bitimine kadar Selçuklu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen yapılacaktır. Ayrıca üçüncü şahıslar eliyle, posta ve e-posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.