Kpss'siz Personel Alım İlanları

PTTCELL 6 Farklı İlan Yayımladı: Personel Alımı Yapılıyor (PTT Personel Alımı)

PTTCELL tarafından kariyer sitesi aracılığı ile ilanlar yayımlandı. Bu bağlamda toplam 6 ilan yayımlandı ve farklı kadrolarda personel alımı yapılacağı duyuruldu. Ayrıca yayımlanan ilanlar kapsamında personel alımı iki il için gerçekleştirilecektir. İlana başvurular ve genel şartlar hakkında detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

6 ADET İLAN YAYIMLANDI

PTTCELL tarafından yayımlanan ilanlar kapsamında satış temsilcisi kadrosunda personel alımı yapılacaktır. Bu kadrolar için toplamda 6 adet ilan yayımlanmıştır.

Yayımlanan ilanlar kapsamında bazı ilanların başvuruları 4 Eylül’de sona ererken bazı ilanlar için de son başvuru 11 Eylül olarak belirtilmiştir.

Yayımlanan personel alım iları kapsamında işe alınacak olan adaylar Bursa Alacamescit Mahallsesi, İstanbul Beylükdüzü, İstanbul Fevzi Çakmak Mahallesi, İstanbul Kartal’da çalışacaklardır. 

ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

PTTCELL tarafından yayımlanan ilanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu bağlamda adaylarda şu şartlar aranmaktadır:

“Türk vatandaşı olmak, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, güvenlik soruşturma sonuçları olumlu olmak”

Bunun yanı sıra ilanlarda belirtilen özel şartlara da haiz olmaları gerekmektedir. Bu şartlara da haiz olanlar başvurularını yapabileceklerdir.  

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak olan adayların yukarıda çalışma yerleri belirtilen PTTCELL şubelerinden bilgi almaları gerekmektedir. Şubeler üzerinden ilanlara nasıl başvuru yapılacağı öğrenilecektir. 

Bir Yorum

  1. Mühendislikleri kaldırn ne öğrenciler yıpransın ne de aileler bir dünya masraf eziyet sonuç 90 ve üzeri alan atanıyor bu revamı yöneticiler çok hakta kalıyorsunuz bir mühendis kolay yetişmiyor

  2. En önemlisi de İibfleri kaldırsınlar her yıl binlerce mezun veriyor özel sektörlerde bile adam akıllı iş bulmak zor.

  3. Liyakatin,eğitimin,bölümlerin hiçbir önemi yok bu ülkede.Bankaya gidiyosun öğretmen çalışıyor okullara gidiyosun önlisans mezunları çalışıyor belediyelere gidiyosun ilkokul mezunları ve yandaşlar çalışıyor yandaşsan iyisin dayın varsa iyisin bunlar yoksa bir hiçsin özel sektörde okumamış adam patronun olup çemkiriyor zaten özelde de iş bulmak dayıya bakıyor.Nerdesin DAYIIIII!!!

  4. elektrik elektronik mühendisi yım işsizim hani iş Allah belalarını versin insAllah